(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een bong is onmisbaar en zeer persoonlijk, dus als je er een aanschaft dan ga je natuurlijk voor een uniek exemplaar waarvan er geen één hetzelfde is. En dan kom je dus al heel snel uit bij de bongs van MamaJah, allemaal handgemaakt en uniek, daarvan zal je niet snel een tweede tegenkomen. 

Wie nog geen bong heeft en het lugubere niet schuwt, die moet deze vette skull bongs van MamaJah eens checken. MamaJah produceert iedere bong of wietpijp namelijk met de hand waardoor elk exemplaar helemaal uniek is. De bongs zijn gemaakt van roodbruin keramiek, en de ontwerpen geïnspireerd op houtsnijwerk, horror/fantasy, de reggae-cultuur en de natuur.

Tikkie luguber

Nieuw van MamaJah zijn deze stoere skull bongs. Ze zijn een tikkie luguber en hierdoor misschien niet voor iedereen geschikt, maar daardoor wel des te specialer. Het ontwerp van de skull bongs is zeer gedetailleerd en bijna niet van een echte schedel te onderscheiden. De hals van de bong is bewerkt met een fijne houtsnijwerk-structuur die voor een geweldige grip zorgt tijdens het roken.

Daarover gesproken, alle bongs en pijpen van MamaJah roken erg goed. Keramiek is een natuurlijk materiaal wat geen bijsmaakjes aan je wiet geeft, zodat je de pure smaak van je wiet of hasj proeft. Dat gezegd hebbende koop je een bong als deze natuurlijk ook voor het oog. Dus ook wanneer je een keer niets te roken is het genieten geblazen.

Skull met ruggengraat

Handwerk komt wel met een prijs helaas; voor een skull bong van MamaJah betaal je namelijk €125 euro. Maar mocht een handgemaakte skull bong niet helemaal binnen jouw budget liggen, dan is de bijpassende puurpijp met een iets zachter prijsje misschien een optie. Dit is eveneens een schedel van keramiek (met of zonder duivelshoorns) met de ruggengraat er nog aan om uit te roken.

De skull bongs van MamaJah bestel je op Waterpijp-Bong.nl. Ze zijn 46 centimeter hoog, hebben een diameter van 65 millimeter en kosten €125 euro. De MamaJah Skull Backbone Pipe is 25 centimeter lang en is met of zonder duivelshoorns te bestellen voor €65 euro.

(advertenties)