(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

CannaVapo uitvinder Francis nam de beste Nederlandse verdamper – De Verdamper dus – en maakte die nog beter. Het resultaat was de CannaVapo, een verdamper zó sterk, dat we het de Hummer onder de verdampers noemden. We dachten niet dat het kon, maar inmiddels is de CannaVapo nóg beter geworden…

Ontevredenheid over bestaande verdampers, motiveerden Francis om zijn CannaVapo te maken. Een onverwoestbare tafelverdamper, gebaseerd op de twee beste verdampers ter wereld: De Verdamper en de Volcano. CannaVapo dampt zo goed als De Verdamper en vult ballonnen als een Volcano.

Heteluchtpistool

CannaVapo is een van de weinige Nederlandse verdampers, met een zeer eenvoudige werking. Maar het is dus ook een van de beste verdampers ter wereld. Het apparaat maakt gebruik van een eenvoudige maar verreweg de beste verhittingstechniek. Convectie verhitting namelijk, waarbij alleen hete lucht wordt gebruikt om cannabis te verdampen. Daarvoor wordt de CannaVapo geleverd met een krachtig heteluchtpistool van Steinel. Deze levert een krachtige hete luchtstroom die zeer nauwkeurig is in te stellen.

De hete lucht blaast vervolgens door de massieve aluminium kop van CannaVapo, om niets dan cannabinoïden in heerlijke damp om te zetten. Vanuit de kop wordt de damp door een ruim waterreservoir geleid om te koelen, en gaat vervolgens in een ballon om op je gemak en zonder weerstand te inhaleren. De damp is zeer smakelijk, helemaal vrij van rook en zijdezacht voor je longen. Beter kun je niet hebben eigenlijk.

Best vape ever nog beter

Een tafelverdamper die de dikste dampwolken produceert door nauwkeurige convectie verhitting. Een verdamper die om te beginnen al gebaseerd was op de beste verdamper, en daarnaast ook nog eens onverwoestbaar is, én een leven lang meegaat. Kun je daar nog wat aan verbeteren? Jazeker, want de CannaVapo hád naast alle voordelen ook één klein nadeel, en dat was de prijs.

Voor het kleinere model moest je namelijk alleen al €499,00 euro neertellen, en dat ging ook uitvinder Francis een beetje te ver. Daarom heeft hij onlangs een prijsverlaging doorgevoerd voor zijn ‘Hummer onder de verdampers’. Het grootste model kost nu nog slechts €399,- euro en de iets kleinere CannaVapo koop je sinds de prijsverlaging voor €379,- euro.

CannaVapo verdampers worden custom op bestelling gemaakt en vanaf €379,- euro geleverd in twee maten, inclusief 220 Volt heteluchtpistool van Steinel, 50 dampzakken en een schoonmaak set. Je krijgt een jaar garantie op de gehele set, met uitzondering van het glaswerk. Bestellen doe je op CannaVapo.com

(advertentie)