(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ben je een liefhebber van concentraten, en heb je altijd wel een beetje wax of rosin op zak? Dan is de nieuwe Linx Blaze ‘verdabber’ een spekkie naar jouw bekkie. Met zijn volledig spoelloze kwartsatomizer en de iets grotere, verzonken keramische verwarmingsplaat tilt hij het dabben van zowel wax als shatter naar het hoogste niveau. Dankzij het handzame formaat neem je hem overal mee naar toe. 

De Linx Blaze is een verdamper, speciaal voor concentraten. Hij heeft een aparte atomizer voor wasachtige concentraten en een voor shatter maar je kunt er geen wiet, hasj of e-liquids in verdampen. Met concentraten kan de Linx Blaze des te beter overweg, lees maar mee!

Minimalistisch strak design

Op het ontwerp van de Linx Blaze kun je niet veel afdingen; de lichtmetalen behuizing is sterk, degelijk en strak. De constructie is solide en de cilindervorm biedt ruimte aan een krachtige 900 mAh batterij. Het mondstuk aan de bovenkant is gemaakt van glas, wat inmiddels een van de kenmerken van het merk Linx geworden is.

Slim geplaatste luchtgaten zorgen voor een lichte weerstand bij het inhaleren. Omdat alle componenten uit de medische wereld komen (chirurgisch staal, keramische warmteplaat, kwartsatomizer), produceert deze verdamper voor concentraten pure cannabisdamp zonder bijsmaakjes.

Twee atomizers

Om de beste dab-ervaring te garanderen, komt de Linx Blaze niet met één, maar twee atomizers. Liefhebbers van dab rigs en roodgloeiende dabnagels, zullen waarschijnlijk het meeste genieten van de Ace Atomizer. Deze heeft namelijk een volledig spoelloze kwartsatomizer en produceert intense damp, net als je gemiddelde dab rig. Wie het liever wat rustiger aan doet, pakt de Zero Atomizer. Dit is een iets grotere verzonken keramische verwarmingsplaat, die snel opwarmt en een ongeëvenaarde smaak garandeert.

Beide atomizers hebben geen blootgestelde spoelen. Dat is niet alleen efficiënter maar zorgt ervoor dat je ze ook gemakkelijk kunt schoonmaken. Een beetje alcohol en een wattenstaafje, of een alcohol-reinigingsdoekje er doorheen volstaat om je Linx Blaze in topconditie te houden.
De temperatuur is gemakkelijk in te stellen. Met vier voorgeprogrammeerde temperaturen schakel je eenvoudig tussen ferme dab-hits of heerlijke hijsjes, en alle soorten damp daartussenin.

De Linx Blaze wordt compleet geleverd met een gereedschap, de twee atomizers, een batterij, een oplaadkabel, een houder en een magnetische mondstukkap. Hij is vanaf nu verkrijgbaar op Vaposhop.nl

(advertentie)