(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het voeden van wietplanten buiten, is niet altijd even makkelijk. Op een regenachtige dag spoelt vloeibare plantenvoeding snel weg, en dat is zonde. BAC heeft daar gelukkig een eenvoudige oplossing voor: Biotablets. Oftewel Biologische meststof tabletten. Die spoelen niet uit en zijn ook nog eens 100% organisch.

Wanneer je buitenwiet kweekt, is dat per definitie al voor de helft organisch. De zon is een natuurlijke lichtbron, de aarde krioelt van het leven en de wind en de regen doen bijna de rest. Het zou zonde zijn om het bodemleven dan om zeep te helpen met minerale plantenvoeding, die bovendien ook nog eens gemakkelijk wegspoelt wanneer het regent.

Nee, dan kun je het beter 100% organisch houden, én het jezelf ook eens een stuk makkelijker maken door de Biotablets van BAC te gebruiken. Dat is volledig biologische plantenvoeding in een vaste vorm. Je stopt de tabletten een centimeter of 5 in de grond, en dat is alles. De Biotablets geven vervolgens langzaam maar doorlopend voeding af, zodat jij alleen nog water hoeft te geven.

100% organisch

BAC Biopellets zijn volledig organisch en bevatten langzaam werkende meststoffen, humuszuren en nuttige bodembacteriën. De bodembacteriën activeren het bodemleven en zetten het organisch materiaal uit de Biotablets om in opneembare plantenvoeding.

Omdat deze biologische pillen voor je buitenwiet verder geen minerale meststoffen bevatten, kun je er eigenlijk geen voedingsfouten mee maken. Wortels kunnen er gerust doorheen groeien zonder te verbranden door een te hoge concentratie aan voeding. Voeding die niet door de plant wordt opgenomen, wordt door de bodembacteriën gebonden, zodat het niet zal uitspoelen.

100% kweekgemak

Bac Biotablets verbeteren en verrijken constant de bodem, terwijl jij eigenlijk alleen voor het water hoeft te zorgen. En omdat de Biotablets helemaal biologisch zijn, hoef je eigenlijk ook niet eens op de pH-waarde van dat water te letten. Buiten wietplanten voeden kan dus eigenlijk niet makkelijker dan met de biologische meststof tabletten van BAC. Je kunt ze in de volle grond gebruiken of wanneer je in potten kweekt, en je kamerplanten zullen er ook van smullen.

Bac Biotablets koop je via bac-shop.nl, ze kosten €13,50 per 12 tabletten. Combineer Bac Biotablets voor het beste resultaat met Bac Funky Fungi (nuttige bodemschimmels) en Bac Biologische Bloeistimulator om de bloei ook biologisch te stimuleren.

(advertenties)