(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Nee, we hebben het niet over een snelle bezorgservice voor stekken, zaailingen en paddo’s als je dat soms dacht. Die zul je in Nederland nog altijd zelf moeten kweken maar dat gaat dus wel aanzienlijk sneller en beter met een beetje warmte bij de wortels, lees maar mee!

Niemand houdt toch echt van koude voeten? Ook voor wietstekken, zaailingen en paddo’s is het een stuk comfortabeler op een warme ondergrond. Stekken en zaailingen zullen veel sneller wortel schieten en ontwikkelen een beter wortelgestel wanneer je ze een beetje warm houdt. Kweek je liever paddo’s? Ook dan zorgt een warme ondergrond voor een snellere groei.

Deze bescheiden warmtemat van Sirius verwarmt je stekken, zaailingen en je paddo’s als het moet, tot 24 graden. Leg hem onder je propagator of zet er een paddo-kweekkit om de productiviteit flink te verhogen. Je stekken zullen binnen een week geworteld zijn en zaailingen kunnen veel eerder naar hun eindpotten, en dat is pure winst! Je eerste vlucht paddo’s is al na 10 dagen te plukken in plaats van 14 dagen, zelfs in de winter.

De warmtemat is 27,4 bij 130 centimeter en past dus in iedere kweekruimte. Je gebruikt hem onder je propagator of je paddo kweekkit want de warmtemat is niet waterbestendig. Zorg ervoor dat er een kleine ruimte tussen de mat en de paddo kweekkit of de propagator is, zodat er luchtbarrière ontstaat. Zolang de mat vrij ligt kun je hem gerust 24 uur per dag aan laten staan.

De warmtemat is voor slechts €14,95 euro te bestellen op Sirius.nl. Je stekken, zaailingen én je paddo’s zullen je dankbaar zijn.

(advertentie)