(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De markt voor cannabidiol is wat je zou kunnen noemen een wildwestmarkt. Nog vrij nieuw, heel veel en soms niet al te beste pioniers en met nog wat onduidelijke (juridische) grenzen. Toch is het mogelijk om door alle aanbiedersbomen het juiste CBD-bos te zien. Neem bijvoorbeeld deze handige en informatieve infographic, die je als een ideale koopgids voor CBD kan beschouwen!

 

Hoe vind je goede kwaliteit CBD?

CNNBS heeft mediavrienden op de vreemdste plekken op de aardbol, bijvoorbeeld in Louisville, Kentucky U.S.A. Daar zetelt een aantal fantastische grafische ontwerpers onder de bedrijfsnaam NowSourcing en af en toe droppen ze ook een cannabis infographic. Geheel tegen alle business trends in mogen we die dan gratis en voor niks met jullie, de lezers delen.

Deze week kregen we een informatieve infographic gemaild met de ook voor Europeanen en Nederlanders/Belgen relevante titel: ‘How to find good quality CBD?’

En dat is niet zomaar een wilekeurige marketingtitel, aangezien bijvoorbeeld blijkt dat liefst 69 procent (!) van alle verkrijgbare CBD-producten verkeerd gelabeld is. Sommige producten bevatten weinig tot geen CBD, andere weer juist THC terwijl dat niet zou mogen en dus ook niet vermeld wordt…

Kortom, reden genoeg om je vooraf te verdiepen in wat je waar koopt op die overvolle CBD-markt. En deze visuele koopgids kan  je daar zeker en vast bij helpen.

[copyrights: NowSourcing]
(advertentie)