(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Nu is ie nog relatief onbekend, maar dat moet gewoon snel veranderen. Maak kennis met de Grumpy Gardener, een knorrige bebaarde tuinman met een onmiskenbare voorkeur voor één specifieke plant die wij hier ook zo goed kennen. 

Wietboter maken volgens de sacherijnige tuinman

De Grumpy Gardener heet eigenlijk Bill en op YouTube heet zijn kanaal GreenGardenGuy1, om de verwarring maar even te vergroten. Feit is dat het eigenlijk een gezellige brombeer is met behoorlijk veel boerenwijsheid op zak. De ouwe snoeperd heeft inmiddels – allicht als gepensioneerde – meer dan duizend video’s gedropt, voorwaar geen koekenbakker dus.

Behalve over frambozen, paddestoelen, het klimaat (met name regen trekt onze olijke brombeer niet zo) en god weet hoeveel fruit en groenten, heeft de Grumpy Gardener het heel vaak over cannabis. Het zou ons helemaal niet verbazen als wiet bij uitstek de favoriete groente/fruit is van deze gezellige en toch deskundige redneck.

Onlangs deelde de sacherijnige tuinman (die eigenlijk qua humeur best meevalt zoals je zult zien) het geheim van goeie wietboter maken – het onmisbare ingrediënt voor al je smakelijke cannabis edibles – met zijn 33,5 duizend abonnees. Plus 1, want wij van CNNBS zijn vanaf nu ook fan van de enige echte Grumpy Gardener!

(advertentie)