(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie op zoek is naar een betaalbare en uitstekende verdamper en een kleine leercurve niet schuwt, die zou de nieuwe VapCap ‘M’ 2019 van DynaVap moeten proberen. Deze geavanceerde one hitter van metaal is ongeveer even groot als een joint, onverwoestbaar, verbruikt geen stroom en verdampt wiet precies zoals jij dat wil!

DynaVaps VapCap verdampers zijn al jaren een groot succes vanwege de eenvoudige maar tegelijkertijd geniale werking. Het eenvoudige ontwerp en het 100% roestvrije staal van medische kwaliteit maakt de VapCaps onverwoestbaar. Verder dien je zelf te verhitten met een vlam, net als wanneer je een oude vertrouwde joint aansteekt. Hierdoor vereist de verdamper weliswaar een kleine leercurve, maar ben je ook niet afhankelijk van een batterij, en verdamp je altijd precies zoals jij dat lekker vindt!

Klik en damp op maat

Het geheim van alle DynaVap VapCap verdampers zit ‘m in de ingenieuze RVS klikdop, die de wiet in je verdamper beschermt tegen de vlam waarmee je hem verhit. De klikdop schuift over de bowl waarin ongeveer 0,3 gram wiet past. Vervolgens verhit je de dop gelijkmatig met de vlam van een aansteker (een stormaansteker werkt het beste) tot je een klik hoort, en kun je genieten van heerlijke damp. De ‘carb hole’ geeft je daarbij controle over de luchttoevoer, en daarmee over de dichtheid van de damp.

Wanneer je een VapCap voor het eerst gebruikt, zul je hem waarschijnlijk een paar keer oververhitten en je wiet misschien een beetje verbranden. Na een paar pogingen kom je er echter al snel achter hoe, en hoe lang je moet verhitten om precies de damp te krijgen die jij lekker vindt. Dan ga je de VapCap pas echt waarderen, en merk je hoe fijn het is om zelf te bepalen hoe je verdamper dampt. Hou je van dikke dampwolken dan verhit je gewoon wat langer. Wil je de beste smaak en milde damp, dan verhit je korter. Met de VapCap ‘M’ 2019 (en alle andere modellen) bepaal je zelf hoe je dampt.

 

VapCap ‘M’ 2019

Ieder jaar brengt DynaVap een nieuw en verbeterd ‘M’ model uit, waarvan de onderdelen trouwens volledig compatible en uitwisselbaar zijn met de voorgaande modellen. Wat er dit jaar verbeterd is? Een nieuw rozetpatroon zorgt voor een mooi hamerslag effect, en een aangename grip. Het klapgat is duidelijker aangegeven en gemakkelijk van alle kanten te vinden. De tip heeft een M-vormige groef gekregen en geeft de warmte beter door, en de luchtstroom tijdens het inhaleren is op een aantal punten verbeterd.

De nieuwe DynaVap VapCap ‘M’ 2019 kost slechts €75,- euro en is vanaf nu te bestellen op Vaposhop.nl. Mocht je trouwens niet zoveel geven om het laatste model te hebben, bestel dan gewoon de 2018-versie. Dat scheelt je €16,- euro. 

(advertenties)