(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals je wellicht weet lanceerde de Limburgse fabrikant van plantenvoeding Plagron, eerder dit jaar de succesvolle actie ‘Together We Grow’. Met deze actie helpt het bedrijf de allerarmsten van Zuid-Afrika. Er deden al meer dan 1000 mensen aan de actie mee en om dat succes te vieren, maak jij nu kans op een gratis grow box! Gok de datum van de 1420ste inzending en zet die hieronder in de reacties om te winnen.

Plagron lanceerde de sympathieke actie ‘Together We Grow’ naar aanleiding van hun 25-jarig bestaan. In die tijd maakte de firma uit Limburg een enorme groei door. Het bedrijf ging van producent van wormenmest tot een speler van wereldformaat op het gebied van plantenvoeding. Een groei die de sympathieke Limburgers iedereen toewensen, maar de allerarmsten van deze wereld in het bijzonder.

Om het niet bij wensen alleen te laten, werd de speciale actiesite togetherwegrow.plagron.com gelanceerd en kreeg ieder Plagron product een label met daarop een unieke code. Door die code hier op de actiesite in te voeren, gaat er een bijdrage naar de Mabhalane Mthembu Foundation, om een landbouwproject op te zetten nabij de Bruntville Primary School in Mooirivier, Zuid-Afrika. Met iedere bijdrage zaait deze organisatie in Zuid-Afrika een plant om de lokale bevolking te kunnen voeden. Met Plagron kweek je dus niet alleen betere planten, maar ook een beetje een betere wereld.

Meer dan 1000 inzendingen

Onlangs werd de eerste mijlpaal van de nobele actie bereikt. Meer dan 1000 mensen uit wel 25 verschillende landen, voerden namelijk hun actiecode in waardoor er nu al 1000 planten in de Afrikaanse grond staan! Het gaat om groenten zoals pompoenen, wortels, zoete aardappelen, aubergines en spinzie. Bedenk eens hoeveel mensen hiervan kunnen eten?

Het grootste gedeelte van de groenten wordt uitgedeeld onder de leerlingen van de lokale lagere school, die het het hardste nodig hebben. De rest van de oogst wordt verkocht zodat er nieuwe zaden aangeschaft kunnen worden en het project uiteindelijk zichzelf in stand kan houden.

Gok en win!

Het succes van de actie voor Zuid-Afrika heeft Plagron natuurlijk te danken aan iedereen die een actiecode heeft ingevoerd. Om ook voor hen (jou dus) wat terug te doen maak je nu kans op één van drie gratis grow boxen. Winnaars mogen kiezen uit een 100% TERRA of een 100% NATURAL top grow box. Beide boxen bevatten alle plantenvoeding die je nodig hebt voor de kweek van één vierkante meter aan planten. Kies de NATURAL box wanneer je biologisch kweken belangrijk vindt of ga voor de TERRA box wanneer je direct opneembare voeding en snelle resultaten belangrijker vindt.

Gok wanneer er 1420 inzendingen zijn en win een Plagron top grow box met daarin alle plantenvoeding voor één vierkante meter aan planten.

Het enige wat je moet doen om kans te maken, is gokken op welke dag de teller met het aantal ingezonden actiecodes op 1420 staat. Zet die datum voor 24 augustus hieronder in de comments. De drie beste gokkers krijgen dan via Facebook bericht zodra de teller daadwerkelijk op 1420 staat. Hier kun je de actuele stand van de ‘Together We Grow’ actie bekijken, of zelf een code invoeren.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)