(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is niet dat onze buitenwiet correspondent van 2014 het niet geweldig heeft gedaan met zijn Frisian Dew en Passion #1 planten in scrog-opstelling, maar wel omdat we nou eenmaal van afwisseling houden dat we op zoek zijn naar een nieuwe buitenwiet correspondent voor de zomer van 2015. Ben jij dat?

Sterker nog, de buitenwiet correspondent van 2014 heeft het uitstekend gedaan en is daarom ook gepromoveerd. Tot Dokter Groen welteverstaan. Een gedreven hobbyist die met liefde een kleine kweekruimte onderhoudt voor zijn eigen gebruik. Binnenkort gaat hij weer aan de slag in de RollingStoned kweekkast, en dit keer met een led lamp, maar daarover later meer. Hier wat plaatjes van hem van de zomer van 2014.

Een kleine selectie uit het archief van onze buitenwiet correspondent 2014

Buitenwiet correspondent 2015 gezocht

Dus aangezien de buitenwiet correspondent van vorig jaar druk bezig is met zijn binnentuintje, en wij toch graag verslag doen van het buitenwiet seizoen zijn we op zoek naar iemand die het veldje buitenwiettoppen van vorig jaar kan overtreffen. Misschien ben jij wel iemand die ieder jaar een mooi tuintje vol zet of kweek je liever 5 monsters van buitenwietplanten. Als je het gewoon slim aanpakt en de natuur graag zijn gang laat gaan op een of meerdere guerrilla kweekspots ben je natuurlijk ook welkom.

Wie kan het veldje buitenwiettoppen van vorig jaar overtreffen?

Waarom?

Nou, in de eerste plaats omdat het leuk is en omdat je een passie voor planten hebt en daar graag over vertelt. Omdat je ervan geniet als we een nieuwe update van je op RollingStoned hebben gezet en je de reacties van lezers hoort. En tenslotte omdat je gewoon trots bent op je planten. We zullen je met raad en daad bijstaan en wanneer het zo uitkomt mag je nieuwe zaden en of kweekspullen uitproberen.

Kweek je al jaren buiten of begin je dit jaar voor het eerst, dat is geen probleem. Een beginnersverslag is ook erg leuk en wie weet leer je er zelf nog wel wat van! Stuur ons gewoon even een mailtje met je plannen en je ervaring of wat plaatjes van voorgaande jaren, en we nemen contact met je op. We zijn best gezellig en toffe gasten al zeggen we het zelf, dus aarzel niet om wat op te sturen. Dokter Groen is er ook beter van geworden, kijk maar!

Rechts de White Diesel Haze

 

Slechts twee potjes van Dokter Groens’ buitenwiet van 2014

Hoe?

Om met ons in contact te komen stuur je gewoon even een berichtje via ons contactformulier dat je hier kunt vinden. Let’s do this!

RollingStoned.nl

(advertenties)