(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Bij het denken aan beestjes in een kweekruimte raken de meeste mensen in paniek. Dat hoeft echter niet altijd. Uiteraard zijn er vervelende insecten, bacteriën en andere organismen die je oogst in gevaar kunnen brengen. Maar er is óók fauna die je kweekomstandigheden kunnen verbeteren, organismen die in symbiose leven met de wietplant. Over deze goede en slechte beestjes in je kweekruimte gaat deze Journey into weed van Merry Jane, genaamd ‘The Cannabis Jungle’.

De video is het derde deel van de geweldige serie ‘Journey into Weed’ en gaat helemaal over het ecosysteem van wietplanten. Een ecosysteem waar wij mensen ook deel van uitmaken, net als talloze insecten, schimmels, bacteriën en andere organismen.

Er zijn in totaal vier delen van Journey into Weed gemaakt, en de andere delen zijn ook zeer de moeite waard om te kijken. Deel één van de serie gaat over de anatomie en is eigenlijk een reis door één enkele wiettop. Het tweede deel duikt in de wereld van hasj en concentraten en in het vierde deel leer je hoe wietplanten zich voortplanten.

(advertentie)