(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het gaat superlekker met de Power Plant, die de krachtigste wietplant is die de Bubbleman ooit kweekte. Terwijl hij al plannen maakt voor een nieuwe Bubble Bucket kweek binnen, bloeit zijn Power Plant buiten ontzettend mooi af. 

Beste bubbelaars,

Op het moment dat ik dit schrijf zitten we met Jose al op bloeidag nummer 45. Het gaat volgens mij nog steeds goed, de eerste haren beginnen al bruin te worden, maar ze moet nog wel even doorbloeien. De laatste loodjes wegen vooral bij wietplanten het zwaarst, want die komen vooral aan het einde van hun cyclus nog behoorlijk aan.

Inmiddels heb ik ook een karretje moeten maken omdat mijn Power Plant Jose (zo noem ik haar) steeds zwaarder wordt. Ik moet haar tenslotte twee per dag optillen om haar te verduisteren voor de bloei. Nog steeds groeien de trichomen aan en spat de THC werkelijk van de plant. Ik durf haar bijna niet aan te raken omdat mijn handen dan ontzetten naar de THC ruiken. Wat het meest opvalt, is dat diep in de plant de wiet ook gewoon doorgroeit, de hele takken groeien vol. Ik kan u verzekeren dat ik niets anders meer wil dan bubbelen, het is echt fantastisch, de kwaliteit van de wiet is geweldig.

EC en voeding

Verder is het heel belangrijk om de EC goed in de gaten te houden omdat die snel stijgt. Waarschijnlijk komt dat door de wortels zelf die zouten aan het water afgeven. Ook gooi ik per liter nu 3ml (3%) waterstofperoxide erbij als extra toevoeging voor de wortels. Jose drinkt nog ongeveer een liter water per dag. Ook heb ik een week lang wat PK13/14 bijgevoegd, en de toppen worden daar al lekker hard van.

IMAG0648

Binnen bubbelen

Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel wiet er aan de plant groeit. Het is de krachtigste wiet die ik ooit heb gekweekt, ik ga dan ook zeker met deze soort door, maar dan binnen. Ik ben razend benieuwd hoe de Power Plant het onder kunstlicht gaat doen. Nog een aantal weken en dan zet ik er 5 neer onder kunstlicht, het leuke van wiet kweken is dat ik altijd aan de volgende cyclus denk.

Maar eerst mijn Jose verder af laten bloeien, met veel zon en veel liefde.

Tot volgende week, vriendelijke groeten van de Bubbleman.

(advertenties)