(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De green rush in Amerika gaat ver. Zelfs zo ver dat ze daar binnenkort met ’s werelds eerste designerwiet op de markt komen: wiet die gepaneerd is met 24 karaats goud! En je schijnt het zelfs nog te kunnen roken ook, veel gekker moet het toch niet worden!

Eén van de cannabisbedrijven in Californië staat op het punt om de gouden wiet te lanceren. In navolging van de echt gouden vloeitjes en Caviar Gold (toppen die bedekt zijn met een goudgele kieflaag) komen ze morgen, 12 februari 2016, met Hiero’s Gold Rush op de markt. Designerwiet met 24 karaats goud erin. Het spul ziet eruit zoals je zou verwachten, als schitterende gouden buds dus.

goldrush2

Wiet met 24 karaats goud erin, zou jij het roken?

Zelf vinden we het er mooi uitzien en het zal ook wel als warme broodjes over de toonbank gaan, maar of het ook lekker is? We vragen het ons af. Volgens de makers bestaat de gouden wiet uit eerste klas cannabis, OG Kush kief, hasjolie, CBD olie en eetbaar 24 karaats goud.

Wat de wiet moet gaan kosten is niet bekend maar goedkoop zal het waarschijnlijk niet zijn. Ga voor meer informatie naar hierosgoldrush.com/launch of neem een kijkje op de Instagram pagina.

(advertenties)