(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is misschien een klein lichtpuntje in donkere tijden maar deze zomer kun jij gratis en voor niets 5 CNNBS Autoflower wietplanten kweken! Na de beste indica en sativa gaan we de komende maanden namelijk op zoek naar de beste autoflower. Meld je snel aan want de voorraad is beperkt.

De CNNBS lezerstests hebben al de prachtige wietsoort Mohammed opgeleverd, en ook van de vijf mystery CNNBS Sativa’s hebben we de beste sativa dominante soort gevonden. Helaas kunnen we die door het coronavirus nú nog niet bekend maken maar zodra dat wel mogelijk is doen we dat natuurlijk meteen. Ondertussen staat de zomer wel gewoon voor de deur, dus het ideale moment om ook naar de beste CNNBS Autoflower te zoeken.

Kweek gratis 5 CNNBS Autoflowers!

Omdat de zomer eraan komt starten we binnenkort met de CNNBS Autoflower test, en als CNNBS lezer mag jij ze gratis kweken. We hebben daarvoor, wederom in samenwerking met SeedStockers, vijf prachtige autoflower wietsoorten geselecteerd. Omdat we toch in een koud kikkerlandje wonen, bestaat de selectie uit autoflower wietzaden die uitgroeien tot een mooi formaat en daardoor een goede oogst kunnen opleveren. Uiteraard zijn een hoog THC-percentage en een lekkere zoete smaak ook belangrijke criteria waarop we hebben geselecteerd.

Net als bij de CNNBS Indica en CNNBS Sativa test, zal ook de CNNBS Autoflower test volledig blind zijn. Wie zich aanmeldt ontvangt dan ook vijf mystery autoflower wietzaden. Je weet dus niet precies welke soorten je kweekt maar dat maakt de test wellicht des te leuker, en in ieder geval zo eerlijk mogelijk.

De CNNBS lezerstest leverde eerder al de prachtige indica Mohammed op.

Buiten én binnenkwekers welkom

Waar we bij de andere tests voornamelijk op zoek waren naar binnen kwekende lezers, hebben nu ook buiten kwekende cannabisliefhebbers de kans om mee te doen. Sterker nog, we hopen voornámelijk dat veel buitenkwekers zich zullen aanmelden, omdat we van mening zijn dat de beste CNNBS Autoflower juist buiten goed moet kunnen presteren. Maar uiteraard zijn ook binnenkwekers vrij om zich voor deze kweektest op te geven.

Wat moet je doen?

Om te beginnen: jezelf hieronder aanmelden. Zodra we 50 testers geselecteerd hebben, laten we iedereen per email weten wanneer we de zaden versturen. Vervolgens ontvang je van ons de vijf verschillende autoflower wietzaadjes, en kun je die gaan kweken zoals je dat altijd doet. Ongeveer één keer per maand zullen we je vervolgens per mail vragen om even een formulier op CNNBS.nl in te vullen. Hierin geef je de voortgang van de kweek aan, vergezeld van een paar foto’s van de planten. Dat is alles! Aan het einde van de test maken we een winnaar bekend, welke vervolgens ook beschikbaar wordt op CNNBS.shop.

Meld je aan en kweek deze zomer gratis vijf mystery autoflowers met CNNBS!

Aanmelden

Wil je meedoen aan de CNNBS Autoflower test dan kan dat. Geef je op via het onderstaande aanmeldformulier. Uit alle inzendingen selecteren we 50 deelnemers om de zaden te testen. De ervaring leert dat de deelnemerplekken snel vergeven zijn dus geef je snel op. Het zou jammer zijn als je niet mee kan doen omdat je te laat hebt ingezonden.

Aangemeld? Zodra we 50 testers geselecteerd hebben, laten we je per email weten wanneer we de zaden versturen. Inzenden kan zolang het aanmeldformulier hieronder te zien is!

 


 

(advertenties)