(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De wet op de letter genomen zijn concentraten waar ook maar een klein beetje plantmateriaal in te vinden is in Nederland niet verboden, maar toch is er maar moeilijk aan een lekker stukje dab te komen in de lage landen. Gelukkig kun je het zelf heel gemakkelijk in nog geen 5 seconden maken met de rosin techniek.

Deze manier van cannabisconcentraat maken heet de Rosin techniek en gaat de laatste tijd als een virus over het internet. Het concentraat wat je op deze manier verkrijgt wordt ook Rosin genoemd en het handige van Rosin is dat je het per portie kunt maken met een topje wiet in nog geen 5 seconden. De Rosin techniek is ook een stuk veiliger dan het maken van cannabisconcentraten met butaan want er komen geen brandbare oplosmiddelen bij aan te pas. Om deze reden bevat Rosin ook geen vervuiling dat uit het concentraat moet worden gehaald in vacuümovens of iets dergelijks.

Het handige van Rosin is dat je het per portie kunt maken met een topje wiet in nog geen 5 seconden

Benodigdheden

  • Een hair straightener
  • Wit bakpapier zonder wax
  • Een topje goede wiet

Oké, we hebben de Rosin techniek zelf nog niet uitgeprobeerd maar dat gaat zeker gebeuren. Om op deze manier cannabisconcentraat te maken neem je een topje wiet zoals in de video, en perst dat tussen bakpapier met de hair straightener. Druk het stevig aan voor niet langer dan twee of drie seconden. De combinatie van druk en hitte zorgt ervoor dat de hasjolie zo uit het topje op het papier wordt geperst. Hier zijn wat mooie stukjes Rosin, zoals je ziet heeft het een prachtige goudgele kleur.

Voor iemand die nog nooit een cannabisconcentraat heeft geproefd lijkt de methode wellicht wat inefficiënt maar het geeft je wel de mogelijkheid om zelf een klein beetje dabs te proeven. Wat er van het topje wiet overblijft kun je overigens nog altijd vermalen en in je verdamper verdampen of een lekkere firecreacker van maken. En vind je het maar niks, dan is er ook geen man overboord want je hebt slechts een klein topje verbruikt. Om goed te zien hoe het maken van Rosin in zijn werk gaat hebben we een filmpje voor je opgesnord.

Dabze!

(advertenties)