(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ongeveer een maand geleden, heb je de eerste week van de Spliff Cheese planten van het Cannabis Strain testing 420 project, van dag tot dag kunnen volgen. Inmiddels zijn de Cheese planten alweer 31 dagen oud en kunnen we je laten zien hoe het ze tijdens deze winterweken is vergaan.

Mocht je het begin van dit bijzondere testproject gemist hebben, dan kun je dat hier alsnog teruglezen. Als je dat doet dan kom je er onder andere achter dat de Cheeseplanten van Spliff Seeds hier getest worden onder een 400 Watt HPS zullen groeien en straks met een 1000 watter afgebloeid gaan worden, dus dat beloofd wat! Maar van afbloeien is voorlopig nog geen sprake, want de planten staan na 31 dagen nog altijd in hun groeifase. Lees mee met de woorden van een Pothead.

Beste RollingStoned vrienden, ik ben terug met een vers verslag uit mijn Cheesetuin. Omdat RollingStoned ons testverslag via via oppikte, kan ik jullie nu tijdens de hele cyclus op de hoogte houden van deze testronde. Niet wekelijks, maar toch op gezette tijden zal ik jullie ook via RollingStoned laten weten hoe het met de dames gaat. Op het moment van schijven, waren de planten op de kaaskop af 31 dagen oud.

dag 31

Pothead’s Spliff Cheese op dag 31

De eerste 14 dagen gaf ik de Cheese dagelijks een lichte periode van 24 uur, de lamp brandde met andere woorden dus continue. Op dag 15 schakelde ik over op een lichtregime van 18 uur licht en 6 uur donker, en daar genieten de planten nu nog steeds van. De planning is om de planten maximaal nog 14 dagen te laten groeien en dan over te schakelen naar een 12-uurs lichtcyclus om de bloei in te luiden.

Cheese overzicht

 

Alle Cheeseplanten van het testproject bij elkaar

Ik zie de planten dagelijks veel veranderen, of liever gezegd groter worden. Ze gaan lekker, ik zie geen tekorten of overschotten dus ik beschouw mijn aardemengsel van light- en batmix als een succes. Verder geef ik op dit moment nog geen voeding want dat is nog niet nodig. Over ongeveer een maandje meld ik mij hier wederom om jullie te vertellen hoe het verder gaat. Met een beetje geluk hebben de dames dan al de nodige kaaskoppen als je begrijpt wat ik bedoel.

Pothead

(advertenties)