(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wanneer wij denken aan wiet kweken, zien we gezonde wuivende dames in een fijne gecontroleerde groei/bloei-omgeving voor ons. Liefst ondergebracht in een eigen huisje (tent, kast, hok, kas) maar toch zeker op enige gepaste afstand van waar wij baasjes de nacht doorbrengen. Maar ja, dat is de theorie. Over naar de praktijk in Engeland…

Huge nails

Laat het maar aan de Britse media over om met smakelijke koppen te komen, of het nu wel of niet over drugs gaat. Zo kopte de website ManchesterEveningNews (MEN) onlangs: ‘Inside Prestwich cannabis farm with huge nails sticking out of bedroom wall‘.

Yo, enorme spijkers die uit de slaapkamer steken… en dat binnen in een cannabisboerderij (nou ja, dat woord gebruiken de media daar voor elke kweekruimte), dat moeten wij ook even zien! Als de wiedeweerga over naar dat Prestwich dus, een stad met 31.693 inwoners ten noorden van Manchester.

Shocked

‘Officers were left shocked at what they found following a raid in Bury’, schrijft MEN direct aan het begin van hun nieuwsbericht. Politieagenten hadden een huiszoekingsbevel uitgevoerd in een huis aan Lowther Road in Prestwich en het dient gezegd dat je inderdaad niet véél lager kunt zinken als wietteler.

Levende planten werden er niet meer aangetroffen in de cannabis farm, godzijdank. Ook mensen bleken er niet langer te wonen, hetgeen gezien de foto’s ook wellicht beter is. De pers spreekt namelijk van ‘horrific conditions inside’ de binnengevallen wietboerderij.

The reality

En als je even de tijd neemt om dit smerigste wiethok ooit te bekijken, zul je wellicht ook denken dat het een wonder is dat er geen planten- of mensenlijken zijn aangetroffen. En bedenk vooral ook nog even dat er dus een piepkleine slaapkamer was geïnstalleerd in deze gevaarlijke chaos, waar allicht de kweker van dienst zijn nachten doorbracht en van geluk mocht spreken dat ie zichzelf niet heeft geprikt aan die enorme spijkers die uit de muur staken…

Of zoals de geschokte politie het zelf op Twitter stelt: ‘Below is the reality of the living accommodation with dangerous electrics being used by growers and the aftermath of the Cannabis Farm’.

(advertentie)