(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je leest het goed; we zijn op zoek naar de beste indica. Een wietsoort die genoeg produceert, niet al te lang bloeit, goed te kweken is, én natuurlijk heerlijk smaakt en een fatsoenlijk THC percentage heeft. Maar hoe vind je zo’n strain? Nou, hopelijk met jouw hulp want jij mag de door ons geselecteerde kandidaten gratis testen.

Jazeker! In samenwerking met de zadenmakers van Seed Stockers beginnen we een heuse zoektocht naar de allerbeste indica wietsoort. Een potente en smakelijke wietsoort die uitbundig en snel groeit en bloeit en gewoonweg perfect is voor een leven in de CNNBS kweekkast en andere hobbymatige kweekruimtes.

De allerbeste indica

Natuurlijk, misschien is het een beetje subjectief. De allerbeste indica is immers niet voor iedereen hetzelfde. Smaken blijven verschillend maar als doorgewinterde ervaringsdeskundigen hebben we een aardig neusje voor goede wiet, dat durven we best te zeggen. Bovendien worden we in onze zoektocht bijgestaan door de experts van Seed Stockers, én hebben we een aantal specifieke eigenschappen op het verlanglijstje.

Naast goede groei- en bloei-eigenschappen moet CNNBS Indica vooral potent zijn en lekker smaken. Foto: Canna Obscura, Shutterstock

Omdat we de nader te benoemen indica graag willen meeleveren met de CNNBS kweekkast, zijn we om te beginnen op zoek naar een variëteit die niet al teveel strekt. Ook willen we de bloeifase graag kort houden zodat je niet al te lang hoeft te wachten op de oogst. Maar de belangrijkste eigenschappen liggen wat ons betreft natuurlijk op het gebied van de smaak, opbrengst en het effect.

…de belangrijkste eigenschappen liggen wat ons betreft op het gebied van de smaak, opbrengst en het effect

Om deze indica te vinden, hebben we een voorselectie gemaakt van vijf verschillende indica’s. Stuk voor stuk heerlijke indica’s waaruit we ons juweeltje moeten zien te kiezen. Daarvoor willen we graag jouw hulp inschakelen. Want hoe meer mensen de zaden testen, hoe beter het beeld dat we van de prestaties van de voorgeselecteerde wietsoorten krijgen. En voor jou als tester zit er ook een voordeel aan; namelijk gratis en unieke gefeminiseerde wietzaden van topkwaliteit!

Indica testen?

We zouden het te gek vinden als jij een van de potentiële CNNBS indica’s test. Een win-win situatie en kans want gratis wietzaden voor jou en een geslaagde zoektocht voor ons. Hoe meer mensen er meedoen, hoe beter we een beeld van de eigenschappen van de selectie krijgen. Uiteindelijk zal de beste indica overblijven. Die wietsoort zullen we dan gratis bij de CNNBS kweekkast leveren, én voor een voordelige prijs te koop aanbieden.

De nieuwe CNNBS Indica moet goed opbrengen en niet te hoog worden. Foto: underworld, Shutterstock

Zie je het wel zitten om een kweekje te doen, met wat mogelijk allerbeste indica blijkt? Stuur dan even een kort berichtje via ons contactformulier. Beschrijf daarin even kort hoe je kweekt, en we sturen je vanaf volgende week vijf zaden van één van de vijf voorgeselecteerde indica’s toe. Het enige dat we vervolgens van jou vragen, is dat je ons af en toe mailt met wat foto’s en je bevindingen. De vijf voorgeselecteerde indica’s zijn sowieso allemaal goed, dus je hoeft niet bang te zijn voor een mislukte oogst. 

Update 29-08-2018, 11.16: Lieve lezers, binnen één dag hebben we al meer dan de 50 benodigde aanmeldingen binnen. Iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld krijgt vandaag bericht en ontvangt de beloofde zaden. Iedereen die zich hierna nog aanmeldt niet meer want we kunnen geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Helaas pindakaas…

 

[Openingsfoto: Canna Obscura, Shutterstock]
(advertenties)