(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is minstens net zo erg als dat de politie je wietplanten komt ‘invorderen’: onverlaten die jou van je buitendames beroven! Nadat twee jaar geleden de popo een voortijdig einde maakte aan het leven van de planten van VOC-voorzitter Derrick, zijn het dit najaar ordinaire dieven die hem op de valreep oogstloos maken. En daarover is hij not amused, op zijn zachtst gezegd…

Godvergeten klootzak(ken),

Afgelopen zaterdagochtend liep ik mijn achtertuin in en zag ik de slachtpartij die je onder mijn buitenplanten hebt aangericht. Vakkundig waren vrijwel alle takken gesnoeid, slechts hier en daar wiegde nog een klein zijtakje in de wind, ontkomen aan jouw snoeischaar.

Het jatten van andermans wietplanten is (helaas) een wijdverbreid fenomeen in de herfst, het overkwam ook de grote man van Legalize dit najaar…

Mijn Lemon Thai Kush van Humboldt Seeds, waarvan ik de zaden dit jaar had aangeschaft op Spannabis in Barcelona: weg. Mijn California Hash Plant van Dinafem Seeds, de zaadjes ooit gekregen bij een bezoek aan het Dinafem hoofdkantoor in San Sebastian: niets meer van over. De Durban Poison, een zeldzaam pure Sativa, gekregen van Marian van de Stichting Patiënten Groep Medicinale Cannabis Gebruikers: nog één tak resteert. De prachtige, diepgroene Kush die we deze week als decoratie zouden gebruiken bij de jaarlijkse sponsor meeting voor Cannabis Bevrijdingsdag: er steekt nog slechts een stompje boven de grond…

Omdat jij, laffe klootzak, dacht: planten jatten is veel makkelijker dan ze zelf kweken

Acht maanden lang heb ik mijn planten dagelijks verzorgd en vertroeteld. Op zonnige dagen verplaatste ik ze minstens drie keer, zodat ze zoveel mogelijk zon kregen. Ik voedde ze volgens mijn eigen gewoonten, vaker wel dan niet, met een Bio Tabs tablet na het overpotten. Planten die schade opliepen door stormwind of kleine neefjes die wat enthousiast in de tuin speelden, spalkte en verbond ik. Op regenachtige dagen zette ik ze onder het balkon, netjes op een rijtje. Tijdens mijn zomervakantie in Griekenland nam een vriend de zorg over.

Allemaal voor niks.

Bad karma

Omdat jij, laffe klootzak, dacht: planten jatten is veel makkelijker dan ze zelf kweken. Omdat jij muisstil, middenin de nacht, over onze schutting klom om al mijn planten te oogsten, nog voordat ze waren afgebloeid nota bene. En omdat je wist dat ik toch niet naar de politie zou gaan om aangifte te doen van deze laffe diefstal. Grote kans dat ze mij op de bon slingeren of weer een inval komen doen met vier gewapende agenten en de firma Kusters, zogenaamd ‘op basis van anonieme tips’.

Een trieste aanblik nadat de dieven hun slag hebben geslagen bij de VOC-voorzitter…

En dus vervloek ik je en wens je een ongenadige portie bad karma toe. Volledige fouillering bij elk vliegveld waar je je verdere leven komt, inclusief grondig onderzoek van al je lichaamsholtes. Budrot, spint en schimmels in elke wietplant die je ooit zal kweken. Een speekseltest als je al twee dagen niet geblowd hebt, maar waardoor je toch je rijbewijs kwijt raakt. Moge al je joints grote gaten branden in je kleding en vloerbedekking.

En moge al je vrienden, kennissen en familieleden je in de steek laten omdat je een vieze, achterbakse wietdief bent.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)