(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Goed nieuws voor iedereen die veilig en discreet zijn eigen medicijn wil kweken; we geven een kweekkast weg! De kant-en-klare Mediwietsite kweekkast is fluisterstil en uitgerust met een krachtige maar energiezuinige led kweeklamp, afzuiger en geurfilter. Hij heeft bovendien een stijlvol en discreet design, zodat je hem gewoon in je woonkamer neerzet. Op het kersverse Mediwietforum.nl kun je hem winnen.

Je eigen mediwiet kweken was nooit zo makkelijk als in de kant-en-klare led Mediwietsite kweekkast. De kweekkast is stijlvol zwart, heeft aluminium profielen en is zonder gereedschap in een half uurtje in elkaar te zetten. Een energiezuinige led kweeklamp zorgt voor het benodigde levenslicht voor 1 tot 5 wietplanten, terwijl de afzuiger met koolstoffilter het klimaat beheerst en voorkomt dat je buiten de kast ook maar iets ruikt. De Mediwietsite kweekkast is discreet, mooi om te zien en niet groter dan een gemiddelde afwasmachine. Voor 499 euro wordt hij bij je thuisbezorgd, maar je kunt hem nu ook winnen door mee te praten op Mediwietforum.nl.

20151123_091737

Win een led kweekkast met Mediwietforum.nl

Mediwietsite & Mediwietforum

Het zal je niet ontgaan zijn; RollingStoned heeft er sinds vorige week een medicinaal zusje bij, of liever gezegd twee: Mediwietsite.nl en Mediwietforum.nl. Op mediwietsite.nl (en .be) kun je dagelijks terecht voor het laatste nieuws en de laatste onderzoeken over de medicinale werking van cannabis. Bijzonder trots zijn we ook op de bijdragen van expertschrijvers als mediwietgoeroe Wernard Bruining, de markante Friezen Doede de Jong en Rinus Beintema. Ook uit de reguliere medische wereld krijgt Mediwietsite bijval. Huisarts Rutten geeft er namelijk maandelijks zijn wetenschappelijke kijk op cannabis als medicijn. Kortom, een site voor iedereen die meer wil weten over cannabis als medicijn en het zelf kweken van medicinale cannabis.

Waar Mediwietsite.nl vooral informeert over medicinale cannabis, kun je op Mediwietforum.nl zelf meepraten over mediwiet en contacten leggen met gelijkgestemden. Op Mediwietforum.nl (en .be) kun je leren van en aan anderen, echte patiëntenervaringen bij een keur aan ziektes en kwalen lezen en je netwerk over medicinale cannabis uitbreiden. Ook kun je er terecht met vragen als, hoe maak ik wietolie, hoe krijg ik cannabis op recept en kan cannabis bij mijn aandoening wellicht ook helpen? Aanmelden is gemakkelijk en discreet, en geeft je meteen ook de mogelijkheid om te reageren op artikelen op Mediwietsite.nl.

De eerste die zich meldt met drie wietblaadjes onder zijn naam wint een kweekkast

De eerste die zich meldt met drie wietblaadjes onder zijn naam wint een kweekkast

Win een Mediwietsite kweekkast op Mediwietforum.nl

Dat er een grote vraag is naar digitale ontmoetingsplaats als Mediwietforum blijkt wel uit de cijfers. Slechts één week na de lancering staat er al een stevige community van betrokken deelnemers. Meer dan 150 forumleden registreerden zich en meer dan 50 van hen stelden zich ook reeds voor aan de andere forumleden. Vaak met bijzondere, ontroerende maar vooral menselijke verhalen van hoe cannabis helpt waar reguliere medicijnen tekort schieten.

Degene die als eerste 3 wietblaadjes onder zijn naam heeft staan wint de Mediwietsite kweekkast ter waarde van 499 euro!

Fantastische resultaten dus voor een eerste lanceringsweek. Maar om het aantal topics en reacties een extra zet in de rug te geven, en de mediwietforum-community nog een steviger basis te geven, loven we een Mediwietsite kweekkast uit aan het eerste forumlid met een drie-wietblaadjes ranking.

Hoe kun je winnen?

Wanneer je je voor het eerst op Mediwietforum aanmeldt, start je met één wietblaadje onder je naam. naarmate je vaker discussies opstart en op topics reageert, stijg je in ranking en krijg je er een wietblaadje bij. Degene die als eerste 3 wietblaadjes onder zijn naam heeft staan wint de Mediwietsite kweekkast ter waarde van 499 euro. 

*** Spelregels ***

Om deze actie eerlijk te laten verlopen hebben we nog wel een paar spelregels die je moet weten. Althans; in principe is er maar een regel en dat is dat je niet vals mag spelen. Maar dat is wellicht een beetje te vaag, hieronder dus de specifieke spelregels.

Rollingstoned Spectra compi

1.) Alleen echte topics en reacties. 

Iedere keer als je een topic start of op een topic reageert, stijgt je ranking en kom je dichter bij die drie wietblaadjes ranking. Alleen is het natuurlijk niet de bedoeling dat je allerlei onzin-topics opstart om die kast te kunnen winnen. Start dus alleen echte topics op waarvan je ook echt graag de mening van je mede-forumleden wil weten. Hetzelfde geldt voor reageren op andermans topics of op die van jezelf; reageer dus alleen met echte reacties. Iemand die overal met niets toevoegende reacties komt, zal worden gediskwalificeerd.

2.) Zeg het in één keer

Wanneer je een topic opstart of een reactie plaatst, heb je een half uur de tijd om je reactie aan te passen. Maak zoveel mogelijk gebruik van deze functie en plaats niet steeds nieuwe reacties bij, om zo eerder aan de drie-wietblaadjes ranking te komen. Natuurlijk wordt je niet meteen gediskwalificeerd wanneer je een keer te vaak reageert, maar wel wanneer we het idee hebben dat je het doet om je ranking op te krikken.

3.) Claim je kweekkast

Heb je eenmaal drie wietblaadjes onder je naam staan, en is er nog geen winnaar van deze actie uitgeroepen, dan kun je je Mediwietsite kweekkast claimen door dat aan ons in dit topic op Mediwietforum.nl te laten weten. Wij zullen dan terugkijken naar je reacties en controleren of je niet hebt vals gespeeld. Is dat niet het geval dan win je de kweekkast en sturen wij hem naar je toe, zo simpel is het! We gaan ervan uit dat iedereen zich netjes aan deze spelregels kan houden, maar voor de zekerheid nog even dit: We behouden ons het recht voor om in alle gevallen van onduidelijkheid te beslissen, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

(advertenties)