(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Lesly Peak, een 57-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Oklahoma, tufte vorige week dinsdag rond vijf uur gemoedelijk door de straten van Edmond. Iets te gemoedelijk wellicht, want ze donderde langzamerhand in slaap achter het stuur en reed haar auto pardoes door de voorgevel en de rest van marijuana dispensary Ziggyz Cannabis Co.

De dienstdoende budtender  van de coffeeshop kon zijn ogen niet geloven, net als de politie. “Ik wist niet wat ik ervan moest denken eerst, om eerlijk te zijn”, zegt winkelmanager Chase Uhl tegen de lokale nieuwszender KFOR. “Toen ik een BMW in het midden van de winkel zag, was dat wel ietwat alarmerend!”

Lesly Peak dan, zij blijkt lichtgewond en wordt naar het ziekenhuis vervoerd. Van daaruit gaat ze echter rechtstreeks door naar het politiebureau, waar haar een ‘DUI’ ten laste wordt gelegd, ofwel het rijden onder invloed. Laten we hopen dat het drank of medicijnen waren en geen wiet, al doet de eindbestemming van haar (schade)tripje wat dat betreft het ergste vrezen…

(advertenties)