(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Thuiskwekers met een kweektent van 60 bij 60 centimeter en iedereen met een CNNBS Kweekkast opgelet. Deze aflevering van de podcast Garden Talk staat namelijk helemaal in het teken van het maximaliseren van je oogst op dit formaat. Te gast is influencer slash kweker Gorilla Glue 2×2 (@gorilla_glue_2x2) die het kweken op 0,36 M2 tot een ware kunst heeft verheffend.

Als je in wiet kweken geïnteresseerd bent dan moet je de podcast Garden Talk met Mr. Grow It zeker gaan volgen want er valt daar een hoop te leren. De gasten die er te zien zijn, zijn zeer bedreven kwekers en zelfs professoren in de botanica waren aanwezig voor een ‘garden talk’.

Deze aflevering van de podcast van Mr. Grow It gaat helemaal over het maximaliseren van je oogst in een kleine kweekruimte van 60 bij 60 cm, oftewel een 2×2 in Amerikaanse feets. Te gast is 2×2 Gorilla Glue die zich net als onze eigen Dokter Groen, Willie Wietman en CannaTommy, volledig focust op een maximale opbrengst op zo’n bescheiden oppervlak. Steek er wat van op!

(advertentie)