(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er mag misschien van alles mis zijn met het Nederlandse gedoogbeleid maar we hebben toch ook een bloeiende coffeeshopbranche die goed is voor duizenden banen. Leuke en inspirerende jobs waar je verder mee komt in het leven, je vindt ze snel op Coffeeshopvacatures.nl!

Branche met toekomst

Wie een uitdaging niet uit de weg gaat, én een job zoekt met toekomstperspectief doet er goed aan om eens een kijkje te nemen op Coffeeshopvacatures.nl. De cannabisbranche bloeit namelijk als nooit tevoren, en de wereldwijde trend is omhoog. Hoewel het politieke klimaat medicinale en recreatieve cannabis op het moment nog niet helemaal omarmt, kan dat in de toekomst eigenlijk niet anders.

Naarmate de publieke opinie verder verandert, groeit in Nederland de basis voor een legale complete keten van teelt tot verkoop. Het is een trend die al is ingezet en niet meer te stoppen is. En daarmee zullen ook de toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden van coffeeshop-personeel verbeteren.

Cannabis Bevrijdingsdag (in 2018 op 17 juni Flevopark Amsterdam) wordt ieder jaar drukker, de cannabisbranche groeit!

Daarvoor hoeven we eigenlijk alleen maar te kijken naar Amerika, waar trends ontstaan we in Europa altijd volgen. De legalisering van medicinale en recreatieve cannabis bleek daar een jaar geleden al een enorme banenmotor te zijn. Uit de cijfers blijkt dat er in 2017 al tussen de 165.000 en 230.000 Amerikanen een goede boterham verdienen dankzij legale cannabis, en daarmee zijn er dus meer Amerikanen die in de cannabisbranche werken dan dat er bakkers zijn!

Coffeeshopvacatures.nl

Hoewel de complete keten nog niet gereguleerd is, zijn er ook in Nederland meer dan genoeg inspirerende cannabisjobs te vinden. Er zijn banen op ieder niveau, van fulltime functies op directieniveau tot parttime jobs voor studenten. Speciaal voor mensen die een baan in deze mooie branche zoeken is er de website Coffeeshopvacatures.nl. De vacaturesite voor iedereen die een baan in de cannabisbranche ambieert, werd in 2015 gelanceerd en is onlangs geheel vernieuwd.

De vacaturesite voor coffeeshopeigenaren en -personeel heeft een landelijke dekking, en brengt cannabis gerelateerde bedrijven en vakbekwaam personeel succesvol samen. Door werving & selectie van vakbekwaam personeel draagt de website bij aan de verdere professionalisering van de cannabisbranche.

 

Coffeeshopvacatures.nl is een initiatief van T2F. Dit uitzendbureau ondersteunt coffeeshopondernemers sinds 2010 op het gebied van uitzenden en payrollen. T2F is marktleider en staat voor goed gastheerschap en vertrouwen. Het zou dus zomaar kunnen dat je tijdens je coffeeshopbezoek weleens geholpen bent door een van de vakbekwame medewerkers van T2F.

Kortom: zoek je een leuke baan in de cannabisbranche, of heb je een coffeeshop en zoek je personeel, dan kun je dat vinden op Coffeeshopvacatures.nl.

[Openingsfoto: CAPJAH, Shutterstock]
(advertenties)