(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

OG Kush is als soort in zijn relatief korte bestaan, waarschijnlijk vaker gebuikt om nieuwe variëteiten mee te maken dan menig andere wietsoort. Zo ook in Amnesia Kush, een sativa dominante hybride wietsoort die toch erg makkelijk te kweken is en je met een energiek beuker-effect om de oren slaat.

Op zoek naar een zoete en smakelijke sativa waarin kweekgemak, opbrengst en een euforisch energiek effect als een heilige drie-eenheid samenkomen? Zoek niet verder maar ga voor Dinafems Amnesia Kush; een zinderende kruising tussen – jawel, je raadde het al – de Nederlandse Amnesia Haze en de Amerikaanse OG Kush.

Amnesia Kush mag dan voor 80 procent sativa genen bezitten, ze is verrassend gemakkelijk te kweken. Ook beginners kunnen er uitstekende resultaten mee halen; de kruising heeft een bloeifase van slechts negen tot tien weken. Ze heeft geen enorme drang om te strekken en produceert graag en veel grote dikke bloemtrossen. Toppen met een grote dichtheid en zwaar gewicht door de veelheid aan trichomen.

Over trichomen gesproken; die zitten in het geval van Amnesia Kush volgeladen met THC. Twintig procent maar liefst, staat in schril contrast met de 0,1 procent aan CBD. Het effect is dan ook enorm sterk maar dat betekent in dit geval geen couch lock of slaperigheid maar een uitbarsting van energie en euforie.

Amnesia Kush heeft een intens zoet aroma dankzij een relatief hoge concentratie aan limonene, de fris zure smaakstof die je euforisch, creatief en blij maakt. Deze effecten houden lang aan en zijn een ideale malier om eens uit je dagelijkse routine te stappen.

  • Soort: sativa dominante hybride (80% sativa)
  • Genotype: Amnesia Haze, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65 tot 75 dagen
  • Smaak: citrus, haze, zoet, exotisch en intens
  • Effect: euforisch, blij, creatief, potent
  • Zadenbedrijf: Dinafem
(advertenties)