(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een van Dinafems nieuwste wietsoorten is Gorilla, een hybride wietsoort die de sterkste indica’s verslaat op hun eigen terrein. De kruising tussen Chocolate Diesel, Chem Sister en Sour Dubb won zowel op de Los Angelos Cup en de High Times Cup op Jamaica, dankzij haar overweldigende THC percentage en indringende aroma.

Dinafems Gorilla is, zoals je waarschijnlijk al had geraden, een variant van de populaire Amerikaanse Gorilla Glue. Een kruising tussen Chocolate Diesel, Chem Sister en Sour Dubb met het hoogst mogelijke THC percentage van wel 25 procent. Gorilla toppen zijn dan ook overladen met trichomen en laten een geur los die je op kilometers afstand ruikt.

Het verhaal gaat dat de indica dominante (60% indica) kruising per toeval werd gemaakt toen een vrouwelijke Sour Dubb plant per ongeluk bestoven werd door een mannelijke Chem Sister plant. Zodoende zien Gorilla planten er ook uit als een typische hybride: gemiddeld tot groot van stuk met niet al te lange internodes en lichtgroene bladeren.

Indica effect

Hoewel Gorilla een zogeheten hybride kruising is, slaat ze in als een extreem potente indica. Bereid je dus maar voor op een stevige couch lock en een nachtrust waar zelfs Doornroosje alleen maar van kan dromen! Het indringende aroma van Gorilla is zeer intens en heeft een complex pallet aan geuren en smaken. Als afstammeling van Diesel en Chem soorten verwent ze je met een sterke, bijna chemische geur, aardse ondertonen en zoetzure nuances. Uit laboratoriumtesten bleek dat deze hybride niet alleen een veel THC, maar ook een enorme hoeveelheid terpenen (smaakstoffen) produceert.

Meegaand

Deze beschrijving klinkt misschien intimiderend maar als plant is Gorilla verrassend meegaand. Ze groeit snel en graag en neemt genoegen met een bescheiden dieet. Ze floreert bij evenwichtige omstandigheden, veel licht en laat zich graag trainen, toppen en dieven. Ze produceert grote opbrengsten maar haar beste eigenschap is misschien nog wel haar enorme hoeveelheid plakkerige trichomen die haar de naam Gorilla Glue bezorgde.

  • Soort: indica dominante (60%) hybride
  • Genotype: Chocolate Diesel, Chem Sister, Sour Dubb
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 58 tot 63 dagen
  • Geur/aroma: Diesel, zoetzuur, intens, aards
  • Effect: zeer sterk indica effect, couch lock
  • Zadenbedrijf: Dinafem
(advertenties)