(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

O.G. Kush is met voorsprong de populairste wietsoort van de laatste jaren. Kush wietsoorten gaan als warme broodjes want de wiet is potent en heeft een niet te missen sterk aroma. En dankzij de zadenmakers van Seed Stockers kun je O.G. Kush dit jaar ook gewoon buiten kweken als keisterke autoflower.

De kans is klein dat je de gewilde eigenschappen van O.G. Kush nu nog niet kent. De wietsoort staat bij de meeste coffeeshops wel op het menu want O.G. Kush is potent, compact en heeft een partij terpenen waarvan je neus op hol slaat. Een typische buitenwietsoort is O.G. Kush echter niet maar deze automatisch bloeiende variant van Seed Stockers kun je gerust in je tuin zetten dit jaar.

O.G. Kush Autoflower bloeit namelijk automatisch en heeft slechts 75 dagen nodig om van zaadje tot oogstbare plant te komen. Ze heeft bovengemiddelde opbrengsten maar is niet de allergrootste producent van autoflower wiet. Wat je wint aan plakkerige THC en terpenen, lever je in qua opbrengst, een trekje dat O.G. Kush soorten altijd lijken te hebben.

Dat gezegd hebbende kun je met O.G. Kush Autoflower wel rekenen op een dikke, vieze, plakkerige laag dikke trichomen op iedere top. De indica dominante autoflower heeft dan ook een THC-percentage tot 24 procent en is daarmee een van de sterkste autoflower wietsoorten op de markt. Als je kwaliteit, geur en potentie hoog in het vaandel hebt staan, maar enige kweekervaring mist of gewoon weinig tijd hebt, dan is O.G. Kush Autoflower een aanrader. In mei zaaien is in augustus oogsten.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: O.G. Kush, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 75 dagen van zaad tot oogst
  • THC: zeer hoog, tot 24%
  • Geur, smaak: zeer sterk aroma, aards, zoet
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
(advertenties)