(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De autoflower AK48 is uiteraard een variatie op de wereldberoemde wietsoort AK-47 van Serious Seeds. Niet het origineel dus maar wel een wietsoort met vergelijkbare eigenschappen. Zo produceert AK48 Autoflower plakkerige potente toppen en combineert ze een sativa high met een indica stone in een evenwichtig maar sterk effect. 

Het belangrijkste verschil tussen AK-47 en AK48 Autoflower is uiteraard het vermogen om automatisch tot bloei te komen. Hierdoor kun je AK48 Autoflower in zo’n drie maanden tijd klaarstomen voor de oogst. Buiten zorgt de korte levenscyclus ervoor dat je haar in de mooieste maanden van het jaar kunt kweken. Zaai nog deze maand een paar AK48 Autoflower zaden en je hebt rond augustus een fijne wietvoorraad.

Daarover gesproken, AK48 Autoflower is net als haar originele evenknie een potente wietsoort met een krachtig maar evenwichtig effect. Haar indica invloed zorgt voor een prettige fysieke ontspanning, terwijl haar sativa genen jouw sociale kanten versterken met een motiverende energieke duw in je rug. Het hoge THC percentage waar AK-47 beroemd om is geworden, maakt ook deze autoflower variant tot een krachtige wietsoort.

AK48 Autoflower is dus een evenwichtige en snel groeiende hybride maar hoe smaak ze? Wel, haar aroma wordt omschreven als aards maar zoet en krachtig en doet denken aan de geur van een rijpe mango. Aroma’s die tot stand kwamen door een complexe genenpoel van Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse wietsoorten.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride (70% indica)
  • Genotype: Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse cultivars
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 11 tot 12 weken van zaad tot oogst
  • Effect: fysiek ontspannen, mentaal en sociaal actief
  • Aroma: aards, zoet, mango
  • Zadenbedrijf: WeedSeedShop.com

 

(advertentie)