(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Heb je nog geen wietzaden in huis gehaald voor deze zomer? Gefeliciteerd, want dan liggen alle opties nog open en zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor deze ultiem fruitige indica dominante autoflower. Blackberry Gum Autoflower geeft gulle opbrengsten en heeft een THC percentage dat we niet vaak zien bij autoflowers.

22% THC!

Blackberry Gum is een prachtige autoflower van het kersverse zadenbedrijf Seed Stockers. Een Spaans zadenbedrijf met roots in Nederland dat eersteklas cannabis zaden levert met scherpe staffelkortingen. Het is een indica dominante autoflower hybride. De soort levert extra large oogsten op en heeft een THC percentage van liefst 22 procent, wat eigenlijk ongekend hoog is voor een autoflower wietsoort.

In de tuin zul je merken dat Blackberry Gum Autoflower een explosive groeikracht heeft en daardoor groter wordt dan de meeste andere autoflowers. Haar wijd gespreide takken bieden plaats aan fotogenieke donker gekleurde en vooral zoet fruitige toppen. Een krachtige wietsoort die je iedere dag wel kunt roken en waar mensen voor blijven terugkomen.

Suikerzoet kweekplezier

De Blackberry Gum Autoflower bereikt haar oogstrijpe hoogtepunt zo’n 10 weken nadat haar zaad ontkiemd is. Voor de beste resultaten zaai je haar pas halverwege mei zodat ze van de mooiste weken van het jaar kan genieten. Eind juli, begin augustus kun je dan haar dikke plakkerige vruchten plukken. Veel meer dan een grote pot met voedingsrijke aarde en een zonnige plaats in je tuin heeft deze soort niet nodig. Binnen onder een 18/6 lichtregime zorgt de soort gemakkelijk voor uitstekende opbrengsten en een hoop kweekplezier.

Blackberry Gum toppen hebben een krachtige zoete smaak en geven een intens indica effect dat snel inslaat. Medicinaal is ze geschikt voor mensen die met pijnklachten kampen, of die stress en angsten willen verlichten. Als slaapmutsje is deze autoflower ook zeer geschikt.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: onbekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • Smaak: zoet, fruitig
  • Effect: ontspannen, euforisch, body stone
  • Opbrengst: hoog
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
(advertenties)