(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Laten we eerlijk zijn; wietzaden, en dan met name die van de beste kwaliteit zijn behoorlijk kostbaar. Geen probleem als je er maar een paar voor jezelf alleen nodig hebt, maar wel als je voor je hele vriendenkring moet bestellen. Het nieuwe Spaanse Seed Stockers geeft je de staffelkorting waar je op zit te wachten.

Seed Stockers is een nieuw zadenbedrijf, maar toch ook weer niet. Ze hebben namelijk meer dan 30 jaar ervaring op de Nederlandse en Spaanse zadenmarkt en leveren dan ook dezelfde eersteklas genetica die je van de beste Nederlandse zadenmakers gewend bent. Het enige verschil is dat je bij Seed Stockers de staffelkortingen krijgt die je bij andere producten ook verwacht.

Alle bekende wietsoorten

Bij Seed Stockers zul je geen slechte of onbekende wietzaden aantreffen, maar dezelfde populaire wietsoorten die je van de Nederlandse coffeeshops kent. White Widow, Powerplant, Super Skunk, Northern Lights, Big Bud, Amnesia, Critical, OG Kush en nog veel meer bekende wietsoorten, gefeminiseerd of desgewenst als autoflower variant staan allemaal op het menu. Alle zaden komen van originele prijswinnende genetica en hebben dezelfde prijs. En hoe meer je er koopt, hoe lager die prijs is, tot slechts 1,53 euro!

Drie redenen

Drie redenen maken duidelijk waarom het de moeite is om een voorraadje wietzaden aan te leggen via Seed Stockers. De zaden zijn van prijswinnende afkomst en het bedrijf richt zich in de eerste plaats op kwaliteit. Seed Stockers is dus beslist geen prijsvechter, maar geeft je wel de mogelijkheid om met staffelkorting voor meerdere mensen tegelijk te bestellen. Met roots in Nederland is Seed Stockers daarnaast een betrouwbaar zadenbedrijf en is levering gegarandeerd. Maar Seed Stockers zelf leggen het nog beter uit, volgens hen het is zo duidelijk als 1, 2, 3!

  1. Seed Stockers focust in de eerste plaats op kwaliteit. Ze kennen de beste zadenmakers met de beste prijswinnende genetica en maken geen compromissen wanneer het om kwaliteit gaat.
  2. Seed Stockers levert tegen de beste prijzen. Lage overhead- en marketingkosten zorgen permanent voor aantrekkelijke prijzen.
  3. De klantenservice is professioneel en van hetzelfde niveau als je van de beste Nederlandse zadenbedrijven gewend bent. Door een goede kwaliteit zaden, een lage prijs en een geweldige klantenservice te bieden hoopt Seed Stockers je over te halen klant voor het leven te worden.

Dus. Ben je op zoek naar wat meer zaden voor jou en al je vrienden, kijk dan eens op SeedStockers.com. Ze combineren de beste Amsterdamse genetica met die van Barcelona, leveren tegen aantrekkelijke prijzen en hebben meer dan 30 jaar ervaring.

(advertenties)