(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een van de betere Afghaanse indica wietsoorten is ook als gemakkelijke autoflower versie beschikbaar. We hebben het over de klassieker en coffeeshop-bestseller Northern Lights. Niet in maanden, maar het is slechts een kwestie van weken voor je de mooie rijpe vruchten van moeder natuur kunt plukken.

Northern Lights is een multi-cupwinnaar indica op basis van geweldige Afghaanse genetica. Een wietsoort die al sinds de jaren ’70 op menukaarten van zo’n beetje iedere coffeeshop pronkt en garant staat voor een zwaar en intens stoned effect. Perfect tegen pijnklachten, slapeloosheid en dankzij haar vele trichomen ook een uitstekende wietsoort om wietolie of concentraat van te maken.

Feest voor buitenwiet kwekers

Die populariteit heeft Northern Lights trouwens niet alleen aan haar intense effect te danken. Voor kwekers is de soort namelijk ook een groot feest. De planten zijn robuust en kunnen namelijk tegen een stootje. Northern Lights groeit prima in uiteenlopende klimaten. En dat kweekgemak wordt met deze autoflower variant alleen nog maar groter. Sensi Seeds’ zusterbedrijf Weed Seed Shop maakte haar door hun enige echte Northern Lights met een van de beste automatisch bloeiende soorten te kruisen en te veredelen.

De autoflower variant van Northern Lights groeit gemakkelijk en snel, maar blijft dankzij haar automatisch bloeiende eigenschap lekker compact en daarmee ook discreet. Uitstekende opbrengsten van toppen die door haar vroege bloei, buiten goed rijp en dik kunnen worden. De beste oogsten krijg je wanneer je haar in mei zaait en in een grote pot op een zonnige plaats buiten zet. Na slechts 45 tot 50 dagen bloeien kun je dan rond augustus al oogsten. Maar met een zonnig plekje op je vensterbank neemt deze autofem trouwens ook genoegen.

Smakelijke wietlegende

Qua smaak heeft Northern Lights redelijk veel gemeen met soorten als Skunk en Hash Plant, welke deels dezelfde voorouders hebben. Een aardse maar zoet, kruidige smaak. Zoet, citrus en harsige naaldbomen zijn veelgehoorde omschrijvingen voor de smaak van deze smakelijke wietlegende.

  • Soort: automatisch bloeiende indica (90% indica)
  • Genotype: Northern Lights, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Bloeitijd: 45 tot 50 dagen
  • Zadenbedrijf: WeedSeedShop.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
2
(advertenties)