(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zo’n beetje ieder voorjaar komt Dutch Passion met splinternieuwe genetica op de proppen. Zo zagen we eerder al de bijzondere CBD-only variëteit Charlotte’s Angel, een nagenoeg THC-loze strain met liefst 15% CBD, en vandaag stellen we je voor aan Lemon Zkittle, een fris zoete THC-knaller uit Amerika met meer dan 20% THC!

Ook in 2018 neemt de populariteit van keisterke Amerikaanse genetica onverminderd toe. Coockies, Kush, Glue en nu dus ook een wietsoort op basis van de bekroonde Zkittlez. Om precies te zijn een kruising tussen Las Vegas Lemon Skunk én Zkittlez, die laatste is uiteraard vernoemd naar de vrolijk gekleurde snoepjes.

De fenotypen waar het Dutch Passion om te doen was bij de veredeling van deze nieuwe wietsoort, hadden geel gekleurde (en uiteraard kogelharde) toppen en waren zeer stressbestendig. Deze feno’s werden geselecteerd voor het veredelingsprogramma, dat uiteindelijk leidde tot de geboorte van Lemon Zkittle. Een uiterst potente hybride die garant staat voor veel THC en grote opbrengsten.

35 dollar de gram

Zoals je van een wietsoort die de naam van een snoepje draagt mag verwachten, is Lemon Zkittle heerlijk zoet. Ze heeft een frisse citrussmaak en is loaded met trichomen. De lichtgroene tot geelachtige kleur past uitstekend bij de zoete citroensmaak en maakt de wiet ontzettend fotogeniek, er is absoluut niets mis met de zogeheten bag appeal van deze dame.

Zkittlez variëteiten hebben ongekend hoge THC percentages en gaan in Amerika soms voor 35 dollar de gram over de toonbank. De genetica is sativa dominant maar heeft ook een fors aandeel aan indica genen (zo’n 40%). De wietplanten worden gemiddeld hoog en maken een negen tot tien weken durende bloeifase door. Volgens Dutch Passion is Lemon Zkittle een van hun meest krachtige wietsoorten ever.

  • Soort: sativa dominante (60%) hybride
  • Genotype: Las Vegas Lemon Skunk, Zkittlez
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 9 tot 10 weken
  • Oogst: XL
  • Smaak: zoet, citrus, snoep
  • Effect: fijne balans tussen superhigh en knetterstoned, zeer potent
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
21
(advertenties)