(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Heb je een gezonde portie geduld en een onverzadigbare honger naar heerlijke haze-wietsoorten, dan zou Caribe wel eens een ideale wietsoort voor je kunnen zijn. Met 25 procent indica genen, 75 procent puur sativageluk en een gegarandeerde kiemkracht, levert Caribe keer op keer grote hoeveelheden exotische haze af. 

Caribe is een wietsoort van het Spaanse Cannabiogen; een zadenbedrijf dat met een indrukwekkende collectie aan inheemse wietsoorten werkt. Door deze originele genetica uit landen als Jamaica, Colombia, Pakistan, India en Thailand te kruisen met veredelde topsoorten uit het Westen produceren ze een aantal fonkelnieuwe wietsoorten die door hun genetische diversiteit ijzersterk en veerkrachtig zijn. Cannabiogen is ook het eerste zadenbedrijf die kiemkracht garandeert door een uiterste houdbaarheidsdatum op hun verpakkingen te drukken.

Haze-hybride

Een van de bijzondere zaden van Cannabiogen is de Caribe; een gefeminiseerde en sativadominante hybride op basis van een paar legendarische succesnummers. Namelijk de beruchte Jamaicaanse Lambsbread, de commerciële Nederlandse THC-knaller Northern Lights #5 (NL-5) en een pure Amsterdamse Haze. Deze combinatie leverde een genetisch wonder die sativa liefhebbers niet kunnen weerstaan.

Caribe is zoals je verwacht helaas niet de allersnelste wietplant maar maakt haar 11 weken durende bloeiperiode zeer de moeite waard met een grote oogst en een uitmuntende kwaliteit. Hoewel de genetica voor een groot deel uit de Cariben afkomstig is, past deze sativa zich prima aan aan een leven in een binnentuin. Haar uitstekende schimmelresistentie zorgt ervoor dat ze die 11 weken durende bloeiperiode levend en wel tot het einde kan volbrengen.

Beginnende kwekers die genoeg geduld kunnen opbrengen, kunnen met Caribe ook geweldige resultaten boeken. Deze exoot kan goed tegen een stootje en blijft zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden fier overeind staan. Om Caribe wat eerder te kunnen oogsten en de harsproductie nog verder op te voeren, wordt kwekers aangeraden om de daglengte in de laatste weken van de bloeifase geleidelijk aan te verkorten.

  • Soort: sativa dominante hybride (75% sativa)
  • Genotype: Mayormente Jamaica, Jamaica, Northern Lights #5, pure Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 10 tot 11 weken
  • Opbrengst: XXL
  • Effect: activerend, sociaal, high
  • Smaak: Haze, citrus, zoet
  • Zadenbedrijf: Cannabiogen
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)