(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je er niet uitkomt of je dit jaar buiten autoflowers of ‘gewone’ fotoperiode wietplanten wil kweken, kies dan gewoon niet maar ga voor Ruderalis Skunk van Sensi Seeds. Das een originele Skunk #1 variant waarvan je ongeveer de helft van de planten al in de zomer kunt oogsten, terwijl de rest door blijft bloeien voor een grande finale!

Skunksoorten doen het in de lage landen buiten ontzettend goed en produceren potente wiet met een indringende geur. Ruderalis Skunk is daarop geen uitzondering en werd gemaakt door de originele Skunk #1 te kruisen met de moeder der autoflowers: Cannabis Ruderalis.

Ruderalis Skunk zou je een semi-autoflower kunnen noemen, want slechts de helft van de planten gaan automatisch in bloei. De andere vijftig procent bloeit op basis van dagelijkse lichturen en doet dat ongeveer op hetzelfde moment als klassieke vroegbloeiers als Early Girl en Early Skunk. Op deze manier wisten de zadenmakers van Sensi Seeds alle gewilde karaktertrekken van Skunk #1 te behouden.

Zowel de automatisch bloeiende Ruderalis Skunk planten als de fotoperiode exemplaren produceren dus potente toppen met die typische indringende geur waaraan Skunk (stinkdier) zijn naam dankt. Ook groeien alle fenotypen uitbundig en hebben ze een sterke weerstand tegen de elementen. Ruderalis Skunk is dan ook een taaie plant die het goed doet in ons onvoorspelbare klimaat.

Met een aantal Ruderalis Skunk planten in je tuin, kun je dus twee keer oogsten in het seizoen. Rond augustus zijn de autoflowers klaar, terwijl de rest van de planten in het najaar rustig doorbloeien. Autoflower fenotypen beginnen ongeveer bij hun vijfde tot zevende node aan hun bloeifase. Fotoperiode Ruderalis Skunk kan uitgroeien tot planten van meer dan twee meter hoog; het lot bepaalt welke exemplaren dat zijn.

Toppen groeien snel en uitbundig en vormen dikke aaneengesloten bloemtrossen aan iedere tak. Zoals het een Skunk betaamt verspreiden ze met hun dikke, plakkerige harslaag een indringende geur. Het effect na het roken of een paar zelfgemaakte druppels wietolie is dan ook sterk. Ruderalis Skunk is een potent slaapmiddel, verlost je van stress en pijn en laat je heerlijk ontspannen.

  • Soort: indica dominante hybride (70% indica)
  • Genotype: Skunk #1, Ruderalis
  • Geslacht: regulier (niet gefeminiseerd)
  • Bloeifase: 45 tot 65 dagen
  • Oogst: XXL
  • Geur/smaak: citrus, aards, indringend, skunk
  • Effect: prettig ontspannen, goed tegen pijn en slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)