(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Buitenkwekers hebben geluk in 2018; er zijn een hoop lekkere nieuwe autoflower wietsoorten te kiezen, die het in de lage landen ook nog eens prachtig zullen doen buiten. Neem Blue Amnesia Autoflower, een automatisch bloeiende wietsoort die twee van onze absolute favorieten herbergt.

Een van de populairste haze-variëteiten ter wereld is door Amsterdam Genetics onder handen genomen voor de creatie van een spectaculaire nieuwe autoflower. Inderdaad! Amnesia, welke wietsoort anders? Het Amsterdamse zadenbedrijf kruiste haar met Blue Dream, een andere wereldwijde favoriet en knaller van een indica, om na een zorgvuldig uitgevoerd veredelingsprogramma tot Blue Amnesia Autoflower te komen.

Blue Amnesia Autoflower zal door haar geliefde genen op het verlanglijstje van menig buitenkweker staan. Met welke andere genetica kun je in Nederland buiten een rasechte Amnesia kweken, die ook nog eens verbeterd is met de genen van een Blue Dream van een indica?

Blue Amnesia Autoflower gaat automatisch over tot de bloeifase en doet daar zo’n 10 tot 11 weken over. Dat houdt dus in dat je haar met gemak tijdens de mooiste maanden van een Nederlandse zomer buiten kunt kweken. Ver voordat het natte najaar bij andere, reguliere wietsoorten voor schimmelproblemen zorgt, hangt de zoete oogst van Blue Amnesia Autoflower, veilig binnen te drogen. En omdat haar bloeifase in de zonnige maanden juli en augustus valt, kun je haar prachtig laten afrijpen. Geen stress.

Wie haar rookt herkent direct de zoete en kruidige combinatie van Amnesia en Blue Dream en niet lang daarna het zware narcotische effect waar Amnesia groot mee geworden is. Blue Dream voegt daar nog een ontspannen body stone aan toe maar het is de vraag of je die op dat moment nog kunt onderscheiden.

  • Soort: sativa dominante hybride (50% sativa, 20% indica, 30% ruderalis)
  • Genotype: Amnesia, Blue Dream
  • Bloeitijd: 10-11 weken
  • Effect: geestelijk narcotisch en zwaar, spierontspanner
  • Smaak: zoet en kruidig
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)