(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dinamex is een uitstekende naam voor een wietsoort die de beste Californische wietsoorten bij elkaar brengt. Een hybride op basis van California Orange, Sour Diesel, Mexican Sativa en de connaisseurskush Emerald OG, volgens Dinefem een van de top vijf beste wietsoorten ter wereld.

Californië is tegenwoordig zo’n beetje het mekka van cannabis genetica. Legale wiet zorgt ervoor dat breeders naar hartelust kunnen veredelen en de ene na de andere THC smaaksensatie produceren. Maar het Spaanse Dinafem kan er ook wat van, en met de beste Californische rassen weten ze wel raad.

Top 5 genetica

Om Dinamex te maken kruisten ze Cali Sour – een hybride op basis van California Orange, Sour Diesel en Mexican Sativa – met de Emerald OG Kush, die volgens de Spaanse zadengigant zelfs een van de vijf beste wietsoorten ter wereld is.

Dinamex is een snel en uitbundig groeiende wietsoort met een vrij open structuur die de aanwezigheid van sativa genen verklapt. Toppen zijn als bescheiden kerstballen, zijn compact en zwaar en groeien over de gehele lengte van de takken. De open structuur zorgt ervoor dat licht tot onderin Dinamex planten kan doordringen, zodat de toppen ook daar een mooi volume krijgen.

Na een gedegen bloeifase van negen weken kunnen de meeste Dinamex planten worden geoogst. Er bestaat bij deze soort daarnaast ook een fenotype dat sneller afbloeit en daardoor al eerder geoogst kan worden.

Wanneer je op zoek bent naar iets bijzonders met een intense smaak die duidelijk verschilt van wat je van Europese wietsoorten gewend bent, dan is Dinamex zeker een aanrader. De Amerikaanse heeft een indringende en zoete smaak en geur, met een nasmaak waarin je de aroma’s van diesel, citroen en het bittere van de Sour Diesel herkent. Het THC gehalte is hoog net zoals je tolerantiegrens na een paar weken met deze wietsoort.

  • Soort: 50/50 hybride
  • Genotype: Cali Sour, Emerald OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 dagen
  • Effect: krachtig, ontspannen en sociaal
  • Smaak: intens, zoet, diesel, citrus
  • Zadenbedrijf: Dinafem
(advertenties)