(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De klassieke OG Kush is een geweldige potente variëteit met een smaak die ervoor zorgde dat de soort in korte tijd de wereld veroverde. Ze staat alleen niet bepaald bekend om haar gigantische productie maar Train Wreck dus wel. Samen vormen ze echter een gouden combinatie van potentie, opbrengst en smaak.

Kandy Kush is een indica dominante hybride van Reserva Privada, zusterbedrijf van DNA Genetics. Ze is ontstaan door de potente OG Kush met Train Wreck te kruisen en produceert toppen die aanzwellen als Train Wreck maar dan met de ware Californische smaak. De kruising werd eerste van 140 deelnemende wietsoorten op de Colorado Cannabis Crown in 2010. En in 2012 sleepte ze haar tweede cup in de wacht en werd ze derde in de categorie buitenwiet tijdens Spannabis in Barcelona.

Gesuikerde, zoete nugs

Het moge duidelijk zijn dat we te maken hebben met een juweeltje van een kruising. De klassieke Californische Train Wreck staat niet alleen bekend vanwege haar knock-out effecten, maar is ook gewild vanwege haar uitstekende productie, potentie en sterke citrussmaak. In de Kandy Kush zorgt het voor een ongekende zoetheid die vergelijkbaar is met een smakelijke zak snoep tijdens een oncontroleerbare vreetkick.

Na de vijfde week van de bloeifase komt de kristalproductie op gang die niet stopt tot de dag van de oogst. Volgens DNA zelf is het een van de meest met trichomen besuikerde wietsoorten uit hun catalogus. En dat zegt in hun geval best veel want DNA staat juist bekend om wietsoorten die voor veel vuurwerk zorgen op dat gebied.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: OG Kush, Train reck
  • Bloeifase: 9 tot 10 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: indica-effect, krachtige body stone
  • Smaak: zoet, snoep
  • Zadenbedrijf: Reserva Privada (DNA Genetics)
(advertenties)