(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Was 2016 het jaar van de kush-hybrides en 2017 dat van Gorilla’s en Cookies; het zou zomaar kunnen dat 2018 het jaar wordt van de fruitige wietsoorten. Mocht dat het geval zijn dan zit je met Spliff’s Purple Berry Kush goed – een robuuste indica met een overdaad aan fruitige terpenen!

Een 70% indica en een kruising tussen de Spliff Strawberry en OG Kush met een zeer fruitige citrus en bessensmaak en een sterk lichamelijk effect om je ’s avonds als een mak lammetje in slaap te sussen. Ook pijn, stress, slapeloosheid en een gebrek aan eetlust verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Om Purple Berry Kush te maken werd een potente mannelijke OG Kush plant gekruist met een vrouwelijke Strawberry. Het resultaat werd vervolgens meerdere generaties met zichzelf terug gekruist om Purple Berry Kush te stabiliseren.

De indica genen maken Purple Berry Kush een sterke en gemakkelijk te kweken wietsoort die snel toppen produceert en veel hars aanmaakt. Purple Berry heeft een hoog THC percentage maar zoals je wellicht weet zijn het de terpenen die het effect (loom lichamelijk of geestelijk stimulerend) dicteren. En daar staat deze Purple Berry dus bol van, alsof je een fruitsalade naar binnen werkt.

Purple Berry Kush planten groeien snel en gemakkelijk en maken grote brede bladeren aan waarmee ze veel licht in groei kunnen omzetten. De planten worden niet al te hoog waardoor je ze gemakkelijk in kweektenten binnen kunt kweken. Laat je ze hun gang gaan, dan krijgt iedere plant een kerstboom vorm met een dikke zware hoofdtop die omringd wordt door de vele toppen van de zijscheuten. Maar met hetzelfde gemak train je Purple Berry Kush tot een egaal veldje met min of meer hetzelfde formaat toppen voor een maximale opbrengst.

Zoek je een sterke indica dominante plant met een exotische fruitige smaak, dan is Purple Berry Kush de perfecte kandidaat. Ze is sterk en drinkt graag en gulzig haar voedingswater. Sommige exemplaren kleuren aan het einde van de bloeifase prachtig paars, wat het fruitige bessen-aroma mooi visueel benadrukt.

  • Soort: indica dominante (70%) hybride
  • Genotype: Spliff Strawbery, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 dagen
  • Smaak: zoet, bessen, aardbeien, kush
  • Effect: zwaar stoned effect
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)