(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een kruising die bij velen op het verlanglijstje staat is ongetwijfeld die tussen de fruitige Tangerine en de legendarische indica G13. Het leverde Amsterdam Genetics een lucratieve nieuwe variëteit met een fruitige citrussmaak en een opgewekte high die gevolgd wordt door een plezierige lichamelijke ontspanning. 

Hybrides zijn dikwijls geweldige nieuwe wietsoorten die de beste eigenschappen van indica’s en sativa’s combineren. De samensmelting tussen twee wietsoorten die genetisch veel van elkaar verschillen maakt het nageslacht bovendien sterker en zorgt voor een fenomeen dat we hybride groeikracht noemen. F1 hybrides groeien en bloeien hierdoor zo’n 25 procent sneller!

Goed, afgezien van de hybride groeikracht is Tangerine x G13 ook een gedroomverfde combinatie van smaken en effecten. De sativa invloed van de Tangerine geeft de kruising een heerlijke zoete citrussmaak en zorgt ervoor dat de eerste effecten creatief en opgewekt zijn. De G13 invloed op zijn beurt, zorgt voor een snelle ontwikkeling van harde, compacte toppen en verkort de totale bloeiperiode tot 70 dagen.

Over G13 gaat overigens een interessante legende de ronde. Of het waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen maar de wietsoort zou ontstaan zijn uit in beslag genomen wietsoorten in een geheim laboratorium van de CIA en de FBI. Daar zouden ze aan het einde van de zestiger jaren nieuwe super-hybrides kweken waar G13 een van is. Volgens de overlevering zou een stek van deze nieuwe superplant door een onbekende medewerker naar buiten gebracht zijn.

Hoe het ook zij, Tangerine x G13 blijkt een heerlijke combinatie. In de kweekruimte merk je de hybride groeikracht aan haar uitbundige groeisnelheid. Dit maakt de soort een ideale kandidaat voor een lucratieve scrog of snelle Sea Of Green. Eenmaal droog en gecured is ze klaar om te roken. Tangerine x G13 smaakt zoet en fruitig en geeft je bij een lichte dosis een heerlijke opgewekte high en een ontspannen gevoel in het lichaam bij een hogere dosis.

  • Soort: hybride kruising (60% indica, 40% sativa)
  • Genotype: Tangerine, G13
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 70 dagen
  • Smaak: zoet, citrus
  • Effect: opgewekt bij een lichte dosis, gevolgd door een ontspannen body buzz
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)