(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Fruit Spirit is samen met Blue Mistic, Royal Queens meest fruitige en zoete variëteit. Het gaat om een Blueberry – White Widow kruising met een dikke witte laag trichomen om voor die zoete volle smaak te zorgen. Sativa dominant maar toch al na 8 bloeiweken klaar voor de oogst.

Snel en compact

Eigenschappen die we normaliter vaker terugvinden bij indica dominante kruisingen vinden we ook in Fruit Spirit. Namelijk een korte bloeifase van 8 weken en een bescheiden formaat van maximaal 1 meter (binnen). Gewilde karaktertrekjes voor iedere hobbykweker want daardoor past de plant ondanks haar suikerzoete sativasmaak in iedere kweektent en heb je de oogst snel binnen. Buiten kan Fruit Spirit wel tot 2 meter uitgroeien, maar daarvoor moet je dan wel even verhuizen naar een zonniger land. In de lage landen is Fruit Spirit als buitenwiet helaas niet erg geschikt.

Hoewel het natuurlijk altijd afhankelijk is van de groene vingers van de kweker, mag je met de Fruit Spirit toch wel rekenen op zo’n 350 tot 400 gram per vierkante meter bij het gebruik van 600 Watt aan kweeklicht. De soort is geschikt om in een Sea of Green te kweken aangezien ze uit zichzelf alvast niet zoveel zijtakken aanmaakt.

117_316

Om de zoete karaktertrekjes van Fruit Spirit goed naar boven te halen adviseerd RQS pas na het drogen te knippen en geduld te bewaren om ook te curen.

Mierzoet

Om de fruitigste zoetheid van deze Fruit Spirit naar boven te krijgen wordt aangeraden om de planten pas na het drogen te knippen. Hierdoor kunnen de toppen mooi langzaam drogen, wat de smaak ten goede komt. Als je dan ook het geduld kunt opbrengen om de toppen nog een paar weken goed te laten curen zul je versteld staan van de suikerzoete smaak van deze plant.

Het effect van Fruit Spirit is duidelijk des sativa’s. Een lekkere energieke en psychedelische high die zorgt voor heerlijke gesprekken in de coffeeshop. Of natuurlijk gewoon thuis met je vrienden op de bank. Wees trouwens niet bang om daarop te gaan zitten want van een couch-lock zal je met deze sativa dominante hybride niet heel snel last krijgen. Een lekkere krachtige maar sociale high dus, perfect voor overdag.

  • Soort: sativa dominante (60%) hybride
  • Genotype: Blueberry, White Widow (waarschijnlijk ook Skunk)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: zoet, fruitig
  • Effect: energieke, sociale high
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertentie)