(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er zijn niet veel hobbykwekers die weten hoe het voelt om een mooie Haze te oogsten. Begrijpelijk, want Haze-soorten laten zich nu eenmaal niet makkelijk beteugelen. Ze worden over het algemeen hoog en bloeien erg lang. Maar dus niet White Haze Automatic, die wordt maximaal 140 centimeter en kan al na 13 weken geoogst worden.

Haze minnende hobbykwekers opgelet; White Haze Automatic is een heerlijke gehybridiseerde Haze die snel groeit en zich gemakkelijk laat kweken. Sensi Seeds creëerde de autoflower met hun cupwinnende White Haze, een productieve Ruderalis plant en een zorgvuldige selectie op vitaliteit, smaak en THC-gehalte.

White Haze Automatic maakt het mogelijk om ook in kleine hobby-kweektentjes Haze te kweken. Haze-soorten staan bekend om hun heerlijke zoete smaak en energieke effect, maar zorgen niet zelden voor kweekproblemen. Ze hebben namelijk een aangeboren neiging om flink te strekken en nemen doorgaans geen genoegen met een bloeifase korter dan 10 weken. White Haze Automatic bloeit daarentegen automatisch, wordt nooit hoger dan 140 centimeter en heeft aan 45 tot 65 dagen genoeg tijd om haar zoete toppen te produceren.

Je kunt White Haze Automatic door haar korte cyclus zelfs in ons klimaat buiten kweken, iets wat je met een fotoperiode Haze wietsoort echt niet hoeft te proberen. Haar cyclus duurt slechts 12 tot 16 weken van zaad tot oogst; in mei zaaien betekent dus in augustus, september oogsten!

White Haze Automatic geeft een indringende zoete geur af die zo typerend voor Haze-soorten is. Die geur vertaalt goed door in de smaak die je tijdens het roken proeft: sterk, zoet en kruidig. Ook in het effect herken je de typische haze genetica terug, White Haze Automatic maakt euforisch en geeft je een energieke rush die langzaam overgaat in een ontspannend fysiek gevoel in het lichaam.

  • Soort: automatisch bloeiende Haze-hybride (50% Sativa / 50% Indica)
  • Genotype: White Haze, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 45 tot 65 dagen
  • Smaak: zoet, kruidig, Haze
  • Effect: euforisch, energiek, later ontspannen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)