(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Haze wietsoorten worden over het algemeen niet snel aan beginners aangeraden. Haze smaakt subliem, daar gaat het niet om maar ze laten zich gewoon niet zo makkelijk beteugelen. Het zijn gewoonlijk hoge planten met lange bloeiperiodes maar dus niet deze automatisch bloeiende volbloed Haze, die kun je zelfs gewoon buiten kweken dit jaar!

Als je van Haze houdt maar niet heel erg groene vingers hebt, dan kunnen we je White Haze Automatic aanraden. Een heerlijke 100% Haze die in de volle grond maximaal 140 centimeter hoog wordt en al 13 weken na het zaaien, geoogst kan worden. Sensi Seeds creëerde de autoflower op basis van hun bekroonde White Haze.

Overal Haze kweken

White Haze Automatic maakt het mogelijk om ook in kleine hobbymatige kweekruimtes en zelfs buiten in de zomer Haze te kweken. En dat is een enorm pluspunt aangezien Haze wietsoorten heerlijk zoet smaken en je een energieke sociale buzz geven.

Haze soorten zorgen echter ook dikwijls voor kweekproblemen. Ze hebben namelijk een aangeboren neiging om flink te strekken en nemen doorgaans geen genoegen met een bloeifase korter dan 10 weken.

White Haze Automatic daarentegen, bloeit helemaal vanzelf, wordt nooit hoger dan 140 centimeter en heeft aan 45 tot 65 dagen genoeg om haar zoete toppen te produceren.

Buitenhaze

Je kunt White Haze Automatic door haar korte cyclus zelfs in ons klimaat buiten kweken, iets wat je met een fotoperiode Haze wietsoort echt niet hoeft te proberen. Haar cyclus duurt slechts 12 tot 16 weken van zaad tot oogst; in mei zaaien betekent dus in augustus, september oogsten!

White Haze Automatic geeft een indringende zoete geur af die zo typerend is voor Haze-soorten. De zoete geur vertaalt goed door in de smaak die je tijdens het roken proeft: sterk, zoet en kruidig. Ook in het effect herken je de typische Haze genetica; White Haze Automatic maakt euforisch en geeft je een energieke rush die langzaam overgaat in een prettig ontspannend gevoel in het lichaam.

  • Soort: automatisch bloeiende Haze-hybride (50% Sativa / 50% Indica)
  • Genotype: White Haze, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 45 tot 65 dagen
  • Smaak: zoet, kruidig, Haze
  • Effect: euforisch, energiek, later ontspannen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)