(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Weet je nog niet waar je nu weer je kweektent of -kast mee gaat vullen, dan opteren wij vast voor deze knaller van een kush. Dokter Groen kweekt hem momenteel ook en kan beamen dat het een van de sterkste wietsoorten is die hij sinds tijden heeft gekweekt. 23%THC met de zoetzure smaak van een zure mat. 

Ken je zure matten? Je weet wel, die gesuikerde snoepmatten die zó zuur en zoet tegelijk zijn dat je bek er scheef van trekt. Dat is precies het soort snoep waar Seed Stockers Candy Dawg Kush aan doet denken; plakkerig, zoet en zuur tegelijk.

De zadenmakers van Seed Stockers zijn altijd op zoek naar de meest potente wietsoorten om mee te kruisen. Het zegt dus wel iets wanneer zij stellen dat Candy Dawg Kush de meest potente wietsoort is die ze sinds tijden hebben gezien. De kush variëteit heeft liefst 23 procent THC en een indringende zoetzure smaak die dat complementeert. De kush ruikt zelfs zo zuur en intens dat Dr. Groen het liefkozend omschreef als de geur van braaksel.

Candy Dawg Kush is een hybride wietsoort op basis van een Candy Kush / Chem Dawg hybride die gekruist is met een bijzondere OG Kush. Een nauwkeurige selectie en veredeling met het meest potente nageslacht zorgde voor een wietsoort met die zoete en zure snoepsmaak en gulle oogsten. De bloeifase duurt gemiddeld een week of negen en zorgt voor toppen met een dikke zilverkleurige laag trichomen.

Toppen van Candy Dawg Kush zijn opgeblazen en hard en bezorgen de liefhebber een potente high en een sterk ontspannen gevoel in de spieren. Een uitstekende soort tegen pijn en slaapproblemen. Wietolie opbrengsten zijn hoog dankzij de enorme harsproductie.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: (Candy Kush x Chem Dawg), OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: zoet, zuur, zure matten
  • Effect: potent lichamelijk effect
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
(advertentie)