(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Florida Lemons is een feest voor zowel de kweker als de cannabis connaisseur. DNA Genetics bracht minstens twee topeigenschappen bij elkaar toen ze Florida OG met hun cupwinnende Lemon Skunk kruisten. De topkwaliteit van Florida OG met de frisse citrussmaak en grote oogsten van Lemon Skunk.

Zowel Florida OG als Lemon Skunk zijn wietsoorten van DNA Genetics zelf. En zoals je van een DNA wietsoort mag verwachten barsten beide strains bijna uit hun voegen van de hars en terpenen. Florida OG wellicht een beetje meer dan Lemon Skunk, want die wietsoort staat vooral bekend om haar indringende geur en dikke laag trichomen. Lemon Skunk wordt dan weer vaak gekweekt vanwege de hoge opbrengsten. Al is met de kwaliteit ervan ook helemaal niets mis want Lemon Skunk heeft meerdere cannabis cups op haar naam.

Gewichtige kush

In Florida Lemons komen alle goede eigenschappen van zowel Florida OG als Lemon Skunk bij elkaar. De originele OG kruising smaakt als een échte Kush en levert door de inmenging van Lemon Skunk ook nog eens flinke oogsten op. Oogsten met een heerlijke frisse en sterk aanwezige citrussmaak maar toch ook een onmiskenbare Kush.

Ook buiten kun je Florida Lemons dit jaar best een plekje in je tuin geven. De planten komen snel en makkelijk tot bloei en hebben aan 8 weken bloeien genoeg. Ze produceert grote hoeveelheden hars en is daarmee een goede medicinale wietsoort. Florida Lemons stimuleert de eetlust, sust je heerlijk in slaap en is sterk genoeg om pijn effectief te onderdrukken.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Florida OG, Lemon Skunk
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: zeer sterke citrussmaak, indringende kush
  • Effect: ontspannen, tevreden, euforisch
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)