(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als wietplanten boksers waren en autoflowers een stijl of stroming, dan vocht Monsterbud XXL in de zwaarste klasse. Deze autoflower is namelijk een zogeheten super-autoflower: 100 % zelfbloeiende wietsoorten die een stuk groter worden dan ‘gewone’ autoflowers. Monsterbud XXL zelf kan wel 2 meter hoog worden!

Super-autoflowers behoren tot de nieuwste generatie autoflowers. Wietsoorten die door selectie en veredeling wél automatisch bloeien maar daar een paar weken later mee beginnen. Hierdoor duurt de groeifase wat langer en worden super-autoflowers extra groot.

Monsterbud XXL zou je de super-autoflower onder de super-autoflowers van de zadencollectie van Growerschoice kunnen noemen. Vandaar natuurlijk ook de monsterlijke naam van deze zelfbloeiende indica. Maar het monster in Monsterbud slaat niet alléén op het formaat en de opbrengst van deze plant; de wietsoort is ook monsterlijk potent wanneer je haar met mooi zomerweer weet af te bloeien. Dit geeft de toppen de kans om tot hun maximale potentie uit te groeien en goed af te harden zoals dat heet.

Om het meeste uit Monsterbud XXL te halen, raadt Growerschoice je aan om een grote pot te gebruiken, of de planten direct in de volle tuingrond te zetten. 18 liter potgrond is minimaal maar om de maximale hoogte van twee meter te bereiken, kun je beter een pot van 25 tot 30 liter kiezen.

Monsterbud XXL is een zware indica en dus een goede pijnverlichter. Haar grote opbrengst en kweekgemak maakt haar tot een goede keus voor patiënten die in de zomer hun eigen wintervoorraad moeten kweken. De smaak is aards en skunk-achtig, met een duidelijk aanwezige, zoete haze nasmaak.

  • Soort: automatisch bloeiende indica dominante hybride
  • Genotype: onbekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 14 weken van zaad tot oogst
  • Smaak: aards, skunk, zoet, haze
  • Zadenbedrijf: Growerschoice.nl
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
21
(advertenties)