(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een zeer interessante indica dominante hybride met de looks van een cannabis topmodel. Zo kunnen we Conspiracy Kush gerust omschrijven maar er zijn uiteraard nog veel meer redenen om voor deze prachtig gekleurde en reguliere wietsoort te kiezen. 

Conspiracy Kush; de naam alleen intrigeert al. Maar de wietsoort zelf zorgt ook voor verrassingen. Zo kent deze niet gefeminiseerde kruising tussen Obama Kush en Space Queen, liefst vijf bijzondere fenotypes. Vijf wietsoorten dus zou je kunnen zeggen, voor de prijs van één. En allemaal met verschillende heerlijke geuren en kleuren, variërend van donkerpaarse fruitige smoothies tot groene en lila gekleurde citroensorbets.

De mysterieuze Conspiracy Kush is een kruising tussen de indica Obama Kush en de hybride Space Queen. Gemaakt door TGA Genetics, het kwekerscollectief van Subcool en MzJill, The Weed Nerds en The Green Avengers, Heroes of the Farm en Norstar Genetics. Kwekers met liefde voor genetica en niet de handel. Dat laten ze volgens eigen zeggen over aan anderen.

Zo’n beetje alle planten die je met deze zaden kweekt worden gemiddeld hoog en hebben een duidelijke indica structuur. De verschillen zitten hem voornamelijk in de geur en kleur maar indruk maken de toppen zeker! Conspiracy Kush produceert zware, compacte en rijkelijk met trichomen gesuikerde toppen met een regenboog aan kleurvariaties – alleen maar cupwinnende kwaliteiten.

De effecten van deze wietsoort voor samenzweerders zijn zeer krachtig en slaan snel in met een potente euforische high in het hoofd. Naarmate de tijd verstrijkt wordt het euforische gevoel wat meer ontspannen. Conspiracy Kush is een prima keus om ’s avonds even de geest te resetten voor het slapen gaan.

  • Soort: indica dominante (70% indica) hybride
  • Genotype: Obama Kush, Space Queen
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 55 tot 60 dagen
  • Smaak: fruitig, citrus, kersen
  • Effect: euforisch, potent, ontspannen
  • Zadenbedrijf: TGA Genetics
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)