(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een interessante indica dominante kruising tussen Obama Kush en de geliefde Space Queen, met de looks van een cannabis topmodel. Dat omschrijft Conspiracy Kush al best goed maar er zijn uiteraard nog veel meer redenen om deze mooi gekleurde reguliere wietsoort te kweken. 

Conspiracy Kush; de naam alleen is al mysterieus. De wietsoort zelf zorgt echter ook voor verrassingen, ze is namelijk een beetje schizofreen. De niet gefeminiseerde kruising tussen de presidentiële Obama Kush en de koninklijke Space Queen, kent namelijk vijf bijzondere fenotypes. Vijf karakters dus zou je kunnen zeggen, voor de prijs van één. En allemaal met verschillende zoete geuren, smaken en kleuren, variërend van donkerpaarse fruitige smoothies tot groene en lila gekleurde citroensorbets.

Kwekerscollectief

De geheimzinnige Conspiracy Kush is een kruising tussen de indica Obama Kush en de hybride wietsoort Space Queen. Gemaakt door TGA Genetics, het kwekerscollectief van Subcool en MzJill, The Weed Nerds en The Green Avengers, Heroes of the Farm en Norstar Genetics. Kwekers met liefde voor genetica en niet de handel. Dat laten ze volgens eigen zeggen over aan anderen.

Zo’n beetje alle planten die je met deze zaden kweekt worden gemiddeld hoog en hebben een duidelijke indica structuur met brede bladvingers, stevige stammen en korte internodes. De verschillen tussen de fenotypes zitten voornamelijk in de geur en kleur maar indruk maken de toppen zeker allemaal! Conspiracy Kush produceert zware, compacte en rijkelijk met trichomen gesuikerde toppen met een regenboog aan kleurvariaties – alleen maar cupwinnende kwaliteiten.

Reset je geest

De effecten van deze wietsoort voor samenzweerders zijn zeer krachtig en slaan snel in met een potente euforische high in het hoofd. Naarmate de tijd verstrijkt wordt het euforische gevoel wat meer ontspannen. Conspiracy Kush is een prima keus om ’s avonds even de geest te resetten voor het slapen gaan.

  • Soort: indica dominante (70% indica) hybride
  • Genotype: Obama Kush, Space Queen
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 55 tot 60 dagen
  • Smaak: fruitig, citrus, kersen
  • Effect: euforisch, potent, ontspannen
  • Zadenbedrijf: TGA Genetics
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
1
(advertenties)