(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sleestack. Een euforische sativa dominante hybride, door DNA Genetics vernoemd naar aliens uit de populaire Amerikaanse televisieserie Land of the Lost uit de jaren ’70. En zoals je van een sativa met zo’n naam mag verwachten maakt ze je euforisch en energiek. En dat al na slechts 9 weken bloeien!

Sleestack is een van de vurige wietsoorten van DNA Genetics en een sativa dominante kruising tussen twee persoonlijke favorieten van de Don ‘N Aron. Te weten Shrom en Martian Mean Green die waarschijnlijk ook de nodige inspiratie gaf voor de naam Sleestack.

Shrom is een stek uit Noord-Californië die bekend staat om zijn goede opbrengst en heerlijke diesel-achtige haze smaak. Onder Amerikaanse wietrokers is de soort ook bijzonder geliefd om het geweldige concentraat dat ze produceert. De andere helft van de genen voor Sleestack komen van een mannelijke Martian Mean Green plant, een wietsoort die volgens DNA simpelweg altijd bijzondere kruisingen oplevert.

Sleestack zelf is 70% sativa dominant, en dat maakt de relatief korte bloeifase van slechts 9 weken het extra bijzonder, er zijn indica’s die er langer over doen om hun toppen te produceren. Daarover gesproken, de toppen van Sleestack zijn ongelooflijk goed bedeeld met trichomen. DNA beschrijft het als volgt: the buds on this plant look like they have crystals growing off crystals!

Zoveel hars dus dat het lijkt of er trichomen uit trichomen groeien. Het zal dan ook niet verbazen dat Sleestack zeer geliefd is bij hasjproducenten en concentratenmakers. Niet alleen vanwege de enorme dichtheid aan trichomen maar ook om de voortreffelijke combinatie van diesel en zoete haze smaken. En dat dat geen loze woorden zijn blijkt uit de awards die deze buitenaardse sativa op haar naam heeft: twee keer de eerste plaats op de Legends of Hash Dinner in 2010 en 2011 en de derde plaats in de Outdoor Highlife Cup van 2009.

  • Soort: sativa dominante (70%) hybride
  • Genotype: Shrom, Martian Mean Green
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: Diesel, Haze
  • Effect: blij, energiek, euforisch
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)