(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Normaal gesproken blijven wij als makers van CNNBS achter de (beeld)schermen, want het gaat tenslotte om de wiet en niet om de koppen van de Founding Fathers van deze cannabis website en van Mediwietsite. Maar ja, als je hoofdsponsor bent van een podcast over wiet zoals The High Cloud, dan moet je natuurlijk een keer met de billen bloot. Niet letterlijk gelukkig, maar ben je nieuwsgierig naar wie er aan de touwtjes trekt bij CNNBS en al die stukjes tikt, check dan deel 6 van de THC podcast!

Babbelen over wiet op camera

Voor Uncle Kush, de onnavolgbare host van The High Cloud podcast – ’s lands vetste talkshow over wiet mét beeld  – is het kantoor van CNNBS geen onbekend terrein. Back in the days, toen deze immer stonede oom de cannabiswereld in rolde, was zijn eerste baantje namelijk bij ons als webmaster bij het in 2016 nog spiksplinternieuwe Mediwietsite.

Ouwe jongens cannabisbrood dus in de zesde aflevering alweer van The High Cloud podcast. Uncle Kush ontvangt Joop Mestrom en Sanne van Schie. Zij zijn de founding fathers van CNNBS.nl, de ‘alles over wiet’ website die voorheen bekend stond als RollingStoned.nl.

Daar zitten ze dan (v.l.n.r.): The Real Uncle Kush, FF-1 Sanne en FF-2 Joop van CNNBS.nl en Mediwietsite.nl

Fittie met The Rolling Stones

De oude bekenden praten over o.a. de ontwikkeling die de mannen doormaakten in hun carrière, de tijd met Uncle Kush op kantoor, de naamsverandering onder druk van The Rolling Stones en ze bespreken natuurlijk ‘alles over wiet’. Dit alles onder het genot van onder meer de heerlijke sticky-homegrown van CNNBS huiskweker Dokter Groen!

Close-up van een vette top van Dokter Groen, die soldaat gemaakt wordt in de podcast…

Uiteraard komt ook het onderwerp ‘kweken’ regelmatig voorbij. Aangezien Sanne verantwoordelijk is voor de kweekcontent op de website. CNNBS staat bovendien bekend als een voorvechter voor de kleinschalige thuisteelt en steekt dat niet onder stoelen of banken. Ook Joop maakt daar geen geheim van; en rant vrolijk tegen de overheid in deze podcast.

The High Cloud podcast #6 in de maak op het kantoor van CNNBS…

Effe klikken en dan kijken!

Omdat de podcast op YouTube achter een leeftijdsbeperking zit, screenden we een shotje uit de show waarop je dan maar eerst moet klikken, om vervolgens op het filmpjesplatform aan het echte werk te beginnen. De show duurt op de kop af 83 minuten, dus draai vooraf gerust een XL-joint…

The High Cloud luisteren, kijken… waar dan?

De eerste aflevering was met cannabisondernemer Jack Giman & wietbeursveteraan Tom Brouwer – bij hoofdsponsor CNNBS op kantoor opgenomen – de tweede aflevering met hasjmaker Kees Schelfhout en dabmaster Runa Buds, de derde episode met de enige echte “Robin Hood van Cannabis” ofwel Suver Nuver-voorman Rinus Beintema.

In het vierde deel beantwoordt The Real Uncle Kush zelf diverse lezersvragen en doet hij een openhartig boekje open over het hoe en waarom hij in de cannabisscene zit. In de vijfde show is interpener, vaper & cannabis contentmaker Herbert M. Green te gast.

Alle afleveringen van The High Cloud kun je via onderstaande kanalen tot je nemen:

(advertentie)