(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een bong is een onmisbaar stuk gereedschap in ieder blowershuishouden dus als je er nog geen hebt sla dan nu je slag met een van deze perfect geblazen bongs van Grace Glass met 420-korting. Ze zijn een lust voor het oog en helemaal voor je longen!

Blowen is in een van deze kunstige bongs een heerlijke ervaring. Genieten op zijn best wanneer je de blauw of groene bowl vult met je beste wiet, een hit neemt en de dikke blauwe rook als een omgekeerde douche van luchtbellen door de twee percolators heen zuigt. Meer entertainment heb je als blower eigenlijk niet nodig maar krijg je natuurlijk wel wanneer je de bowl aan het handvat optilt en de door het water gekoelde rook je longen inzuigt.

Deze bongs met dubbele percolators zijn nieuwe instapmodellen van GG Bongs maar daarmee niet minder goed als de duurdere exemplaren. Want zoals alle Grace Glass bongs zijn ze gemaakt van gehard 4 millimeter dik en hittebestendig borosilicaatglas en kunnen dus wel tegen een stootje. De twee percolators zorgen voor zijdezachte hits die nog verder gekoeld kunnen worden door de bong met een paar ijsblokjes te vullen. De speciale vorm zorgt ervoor dat de ijsblokjes in de bovenste helft van de bong blijven en niet op de percolators kunnen vallen.

De Green Cane GG Bong is net als de Blauwe variant 29 centimeter hoog en kost ondanks de fantastische features maar 55 euro. De Blue Cane is met 60 euro iets duurder maar wanneer je voor het einde van april bestelt kun je gebruik maken van de kortingscode GG420 en krijg je nog eens 15% extra korting. Voor de luie blower hebben we het even uitgerekend; de groene bong komt dan op 46,75 euro en de blauwe wordt met 15% korting slechts 51 euro.

(advertenties)