(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Voor wie een paar verse Cambodjaanse paddo’s van tijd tot tijd wel kan waarderen maar niet met sporenspuiten aan de gang wil, is deze mini paddo kweekset ideaal. Het substraat is al door het mycelium gekoloniseerd dus kweken is een kwestie van bevochtigen en 3 weekjes wachten op de eerste paddovlucht.

Paddo Smartshop is zoals de naam al zegt gespecialiseerd in paddo kweeksets, maar ze bieden ook andere slimme geestverruimende middelen zoals salvia, cannabiszaden en peyote cactussen aan. De winkel is onlangs overgenomen en het assortiment is flink aangevuld. Bijvoorbeeld met deze mini paddo kweekset waarmee je in kabouterstijl paddo’s kunt kweken.

De mini kweekset is schattig om te zien, zeker als hij na drie weken uitpuilt van de psychedelische kabouterhuisjes. Het kweken is ontzettend gemakkelijk en slechts een kwestie van water aan de kweekset toevoegen, deze 12 uur later weer af te gieten en dan op een lichte plek neerzetten. cambodianDe paddo’s komen binnen enkele weken opgroeien en na de eerste oogst laat je de kweekset gewoon staan voor een volgende oogst. Op deze manier kun je wel vier of vijf keer van de kweekset oogsten!

Bereid je voor op een trip met sterk uitvergrootte emoties, intense kleuren en geluiden, plotselinge inzichten, opwinding en tijdsverschuivingen die gepaard gaan met een gevoel van bewondering en ongecontroleerde lachkicks

 

Ongeveer 15 tot 45 minuten na het innemen van de paddo’s zul je de effecten ervan merken. Bereid je voor op een trip met sterk uitvergrootte emoties, intense kleuren en geluiden, plotselinge inzichten, opwinding en tijdsverschuivingen die gepaard gaan met een gevoel van bewondering en ongecontroleerde lachkicks. Als je voor het eerst met paddo’s gaat experimenteren doe dat dan alleen als je lekker in je vel zit en in de omgeving van mensen die je vertrouwt. Goede reis!

De mini paddo kweeksetis verkrijgbaar met B+, Cambodian en Mazatapec mycelium en kost 19,95 euro op PaddoSmartshop.nl.

(advertenties)