(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In april doet Focus-planet wat hij wil! Het gezellige bedrijf uit het zuiden viert 420 dit jaar namelijk de hele maand lang met fijne kortingsacties. Wat te denken van 10% korting op ALLE producten of maar liefst 25% korting op de toch al heel goed geprijsde wietzaden van Sumo Seeds? Maar er is meer mensen!

Wanneer je op zoek bent naar een glazen bong van hoge kwaliteit, let dan bijvoorbeeld even op. Speciaal voor 420  – en deze actie geldt dus ook alleen vandaag en morgen nog – krijg je namelijk 20% korting op alle bongs van Grace Glass bij Focus Planet. Alle Grace Glass bongs zijn gemaakt van gehard borosilicaatglas en zijn stuk voor stuk kunstwerkjes waarmee je kunt rekenen op jarenlang bongplezier. Een kleine greep uit het assortiment.

GGbongs

25% korting op Sumo Seeds

Om extra goedkoop aan een Grace Glass bong te komen moet je dus even haast maken met je bestelling, maar de hele rest van de maand kun je bij Focus Planet terecht voor 25% korting op de zaden van Sumo Seeds. Sumo Seeds is een jong en bovendien Nederlands zadenbedrijf dat een grote diversiteit aan zaden aanbiedt. Alle zaden zijn gefeminiseerd en er zitten ook een aantal zeer mooie autoflowers in het assortiment.

sumo-logo-main-600x141

 

Om van deze gulle kortingsactie gebruik te maken gebruik je bij je bestelling op focus-planet.com de volgende kortingscode: 420sumo

Crazy 420

Mocht je dit jaar al voorzien zijn van zaden en je hebt al een prachtige bong op de schoorsteenmantel staan, dan kun je nog altijd gebruik maken van 10% 420 korting op de rest van het uitgebreide assortiment van Focus Planet. Je hebt nog tot aan het einde van de maand om met 10% korting te bestellen door gebruik te maken van de kortingscode crazy420

Happy 420 mensen, tot ziens op focus-planet.com!

(advertenties)