(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Herinner je het verhaal van Kristen Peskuski nog? Deze jonge vrouw verving liefst 40 verschillende pillen met het sap van rauwe wiet. Zo’n 11 verse wietbladeren heb je er dagelijks voor nodig, en dat is een probleem want met 5 wietplanten red je dat niet. Gelukkig is er nu wel Sana: vers, legaal en kant en klaar hennepsap.

Kirsten

Kristen Peskuski is gezond en heeft nu een kindje dankzij cannabissap

Het bijzondere aan het verhaal van Kristen (klik hier om het artikel met video nog eens te lezen) is dat het verse sap van de wietplanten veel meer voor haar deden dan het roken van cannabis. Voordat ze met het sap begon rookte ze wel zeven gram wiet per dag, daarnaast at ze diverse edibles (eten met wiet erin) en slikte ze wietolie. Maar ze kon de antibiotica en andere pillen pas helemaal aan de kant schuiven toen ze met het rauwe sap begon. Kristen heeft door de rauwe wiet zelfs een kerngezond kindje op de wereld gezet, iets wat artsen voor onmogelijk hielden vanwege haar geschiedenis met endometriose. Dat is een aandoening waarbij baarmoederslijmvliescellen zich buiten de baarmoeder nestelen.

Sana, vers hennepsap

Terug naar Europa, want Kristen had dan wel het geluk dat ze in Amerika over grote hoeveelheden verse wiet kon beschikken, hier hebben de meeste mensen dat dus niet. Om genoeg sap te kunnen maken heb je zo’n 11 wietbladeren per dag nodig, zeg dus maar gerust een kleine plantage. Sana biedt dan een uitkomst.

Sana levert vers hennepsap in sachets, 1 sachet bevat precies genoeg hennepsap voor een dagelijkse dosis. Het sap wordt direct na de oogst vers door Sana geperst via een speciale koudpers techniek en dan diepgevroren zodat het op het moment dat je het inneemt nog net zo vers is als toen het geperst werd. Om te garanderen dat het hennepsap goed bevroren bij je aankomt, wordt het ook in een speciale doos met droogijs verstuurd.

Rauwe CBD

Door hennep rauw tot je te nemen, verwerkt in sap, kun je veel grotere hoeveelheden consumeren. De CBDa in de hennep, wordt niet omgezet in CBD en blijft in zijn oorspronkelijke vorm in het sap aanwezig, net als alle andere nuttige voedingsstoffen zoals de vitamines E, B3 en B6, ijzer, calcium, omega 3 en 6. Iedere portie hennepsap bevat 16,2 milligram cannabidiol in zijn natuurlijke vorm. Kijk hier voor een complete lijst met voedingsstoffen in Sana hennepsap.

Door dagelijks een sachet hennepsap te nemen wordt het immunsysteem gestimuleerd en krijgt je lichaam een mix van vitaminen, mineralen, omega 3 en 6 vetzuren en wordt je endocannabinoïdesysteem in balans gebracht door de CBDa. Sana hennepsap bevat verder helemaal geen THC en is dus helemaal legaal. Het wordt van zaadje tot sap geproduceerd in Groningen, hoe dat in zijn werk gaat kun je in het filmpje hieronder zien.

Sana lezersaanbieding

Sana produceert het hennepsap volgens de hoogste standaard. Na het koudpersen wordt het sap direct ingevroren tot het in een speciale doos met koudijs diepgevroren bij jou aankomt. Je kunt je voorstellen dat dat een kostbare aangelegenheid is. Sana lijkt daardoor wellicht duur maar als het om je gezondheid gaat is die vier euro per dag een schijntje, zeker als je je bedenkt dat er nog mensen zijn die elke dag 6,20 euro uitgeven aan iets dat dodelijke longkanker veroorzaakt!

25korting

Om iedereen de gelegenheid te geven om de gezonde werking van het hennepsap te ervaren heeft Sana een speciale aanbieding voor RollingStoned lezers. 1 Doos bevat 30 sachets bevroren hennepsap, de aanbevolen dosis voor 30 dagen. Wanneer je tot 18 mei een of meerdere dozen hennepsap bestelt op sanahempjuice.com krijg je daarop 25% korting door het woord ROLLING als kortingscode in te voeren.

(advertenties)